Διεύρυνση του τομέα ανατολικής Ευρώπης στον Όμιλο Barilla με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Ελλάδα

Διεύρυνση του τομέα ανατολικής Ευρώπης στον Όμιλο Barilla με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Ελλάδα

Ο Όμιλος Barilla προχωρά σε αναδιοργάνωση της ευρωπαϊκής δομής της λειτουργίας του διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας τον τομέα της ανατολικής Ευρώπης. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στον τομέα της ανατολικής Ευρώπης που σήμερα περιλαμβάνει την Ελλάδα και άλλες 18 χώρες, εντάσσονται πλέον η Ρωσία, η Ουκρανία καθώς και οι χώρες της κοινοπολιτείας ανεξαρτήτων κρατών.

Η διευρυμένη περιφέρεια της μεγάλης ανατολικής Ευρώπης, από τον Ιανουάριο του 2018 θα αναφέρεται στον CEO του Ομίλου, θα εκτείνεται από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ειρηνικό ωκεανό και θα περιλαμβάνει 30 κράτη και περισσότερους από 300 εκατομμύρια κατοίκους.

Σε αυτή τη νέα δομή, η Barilla Hellas θα έχει κομβικό ρόλο, γεγονός που έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας που κατέγραψε η εταιρεία από το 2010 οδηγώντας τη διείσδυση των προϊόντων του Ομίλου στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης με διψήφιο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, αντιπρόεδρος Ανατολικής Ευρώπης της Barilla, «η εξέλιξη αυτή δίνει νέα δυναμική στην ανάπτυξη της εταιρείας μας στον παγκόσμιο χάρτη. Η δημιουργία της μεγάλης ανατολικής Ευρώπης αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση που μας φέρνει αντιμέτωπους με νέες απαιτήσεις και νέες ευκαιρίες τόσο στον εμπορικό όσο και στο βιομηχανικό τομέα. Είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν σημαντικά οφέλη τόσο για την Barilla Hellas όσο και για την Ελληνική οικονομία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter