Διευθυντής Επειγόντων Περιστατικών Νοσοκομείου Ιωαννίνων κατά ΕΟΔΥ: «Όταν τελειώσουν όλα, τσακίστε αυτούς που δεν μας προφύλαξαν»

Διευθυντής Επειγόντων Περιστατικών Νοσοκομείου Ιωαννίνων κατά ΕΟΔΥ: «Όταν τελειώσουν όλα, τσακίστε αυτούς που δεν μας προφύλαξαν»

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΕΟΔΥ εξαπολύει ο διευθυντής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ιωαννίνων με αφορμή τις οδηγίες για τη μάχη του ιατρικού προσωπικού ενάντια στον κορονοϊό αλλά και τις ελλείψεις που παρατηρούνται.

Σε μία πολύ σκληρή ανάρτηση στο Facebook που αφήνει σαφείς αιχμές για την κεντρική διαχείριση για την εξάπλωση της πανδημίας, αναφέρει: «Σύστημα αυτής της χώρας δεν υπάρχει κεντρικά ΚΑΝΕΝΑΣ να το κρατήσει όρθιο. Τόσοι Λοιμωξιολόγοι δεν μπορούν να δουν ότι το Υγειονομικό σύστημα και γενικότερα η χώρα θα θρηνήσει θύματα» και προσθέτει:

«Εντολές μέχρι σήμερα του ΕΟΔΥ ο γιατρός να χειριστεί COVID19 κρούσμα χωρίς σκούφο – ο γιατρός αυτός θα μολυνθεί στην πρώτη επαφή με COVID19 και τις επόμενες 3-4 μέρες θα σκορπάει θάνατο μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να λυγίσει και ο ίδιος».

«Εντολές μέχρι σήμερα του ΕΟΔΥ στο τμήμα μου όπως και σε όλα τα ΤΕΠ της χώρας εξετάζουμε ύποπτα περιστατικά που βήχουν με απλές μάσκες (σαν αυτές που κυκλοφορούν στον δρόμο). Οι υψηλής προστασίας μάσκες είναι σχεδόν ανύπαρκτες και τις φυλάμε για τις ανανήψεις/διασωληνώσεις. Οι σοφοί λοιμωξιολόγοι έδωσαν αυτές τις οδηγίες όταν βλέπετε τις εικόνες από τα νοσοκομεία τις Κίνας Ισπανίας Ιταλίας», τονίζει μεταξύ άλλων.

«Μεγάλα λόγια να μην πέσει το Υγειονομικό σύστημα γιατί οι πολίτες θα πεθάνουν. Πως ΔΙΑΦΥΛΆΤΤΟΥΝ οι λοιμωξιολόγοι το Υγειονομικό σύστημα?? Η ερώτησή μου μάλλον θα μείνει ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ και στο τέλος θα μιλάμε για ΗΡΩΕΣ γιατρούς και Νοσηλευτές και όχι ανεπαρκείς ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Φυσικά θα φταίει ο κορωνοϊός και όχι οι υπεύθυνοι λοιμωξιολόγοι στα κέντρα αποφάσεων. Εγώ και το τμήμα μου ξέρουμε τι μας περιμένει και κρατάμε Θερμοπύλες, θα πέσουμε ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ για τους συνανθρώπους μας, το μόνο που σας παρακαλώ όταν όλα τελειώσουν ΤΣΑΚΙΣΤΕ αυτούς τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ που δεν μας προφύλαξαν», καταλήγει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter