Διήμερο προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης του προσωπικού των ΕΛΤΑ για την οστεοπόρωση

Διήμερο προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης του προσωπικού των ΕΛΤΑ για την οστεοπόρωση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αλλά και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνουν διήμερο προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης του προσωπικού για την οστεοπόρωση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

Κύριος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των εργαζομένων των ΕΛΤΑ (αρχικά του Νομού Αττικής) από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της και αφορά σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ελεγχθούν ή/και να ενημερωθούν για αυτό το σοβαρό θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Το διήμερο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

  • Δευτέρα 06 Μαρτίου2017, από ώρα 15:00 έως 19:00, δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο/η εργαζόμενο/η στα ΕΛΤΑ Νομού Αττικής. Οι μετρήσεις θα γίνουν στα γραφεία της Ιατρικής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΛΤΑ (Απελλού 1, Αθήνα) και η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιείται επί τόπου από γιατρό των ΕΛΤΑ αντίστοιχης ειδικότητας.
  • Τετάρτη 08 Μαρτίου και ώρα 16:00, ενημερωτική ομιλία με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης» και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΕΛΤΑ Νομού Αττικής (3ης Σεπτεμβρίου 11, Αθήνα).

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αναγνωρίζοντας ότι η σημαντικότερη «περιουσία» τους είναι το προσωπικό τους, θα συνεχίσουν τις προληπτικές δράσεις το προσεχές διάστημα σε όλη την Ελλάδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter