Δίκαιη μοιρασιά για Λαμία-ΑΕΚ (2-2)

Δίκαιη μοιρασιά για Λαμία-ΑΕΚ (2-2)

Η ΑΕΚ νίκησε την Λαμία στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με 2-0 στο ΟΑΚΑ πριν δέκα ημέρες και την Μ. Πέμπτη οι δύο ομάδες θα παίξουν τη ρεβάνς στη Λαμία. Ωστόσο σήμερα (14/4) έπαιξαν και για το πρωτάθλημα (28η αγωνιστική) με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς (2-2).

H Eνωση μπήκε φουριόζα στο ματς με στόχο να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ματς. Και τα κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους μόλις στο 4’ με τον Μάνταλο. Ο Μπακασέτας έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Μάνταλο και αυτός με σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όμως μετά το πρώτο τέταρτο η απόδοση της ΑΕΚ έπεσε, η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 24’ είχε δοκάρι με τον Μπερτόλιο, το δυνατό σουτ του οποίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα. Μεγάλη ευκαιρία είχε όμως και η ΑΕΚ στο 29’. Ο Μάνταλος έβγαλε τον Πόνσε τετατετ με τον Μελίσσα, αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας έσωσε.

Η Λαμία πίεσε την Ενωση και τελικά στο 34’ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μπακασέτας φάνηκε να ανατρέπει τον Μπεχαράνο (πολύ δύσκολη φάση) και ο Μπαράλες ισοφάρισε 1-1.

Στο β’ μέρος η δύναμη και το σκληρό παιχνίδι κυριάρχησαν αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 2-1 στο 54’ πάλι με τον Μπαράλες, αυτή τη φορά με δυνατό σουτ.

H AEK αντέδρασε, βγήκε μπροστά και στο 67’ ισοφάρισε με τον Μπογέ μετά από κεφαλιά πάσα του Πόνσε, ένα λεπτό από την είσοδο του στο ματς!

Ο διαιτητής Σκουλάς κιτρίνισε τους Τσόσιτς, Μάνταλο, Βασιλαντωνόπουλο, ενώ απέβαλε τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ από τον πάγκο, Β. Δημητριάδη.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Χάβος): Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπαράλες (78’ Ρόμανιτς), Μπεχαράνο (73’ Μπλάζιτς), Μπερτόλιο (81’ Τόμας), Καραμάνος, Ασούμπρε, Δημούτσος και Σκαρντοβέλι

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Σβάρνας, Χουλτ, Κρίστιτσιτς (86’ Γιαννιώτας), Σιμόες, Μάνταλος, Μπακασέτας (66’ Μπογέ), Κλωναρίδης (31’ Αλμπάνης), Πόνσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter