Δίκαιη μοιρασιά για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (2-2)

Δίκαιη μοιρασιά για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (2-2)

Χορταστικό παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παραχωρεί ισοπαλία (2-2) στην ΑΕΚ που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. H Ενωση ανέβηκε στη δεύτερη θέση και ο Δικέφαλος του Βορρά έπιασε τον Αρη στη τρίτη θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 18’. Ο Λιβάγια συνεργάστηκε με τον Γκαρσία, ο οποίος απέφυγε τον Περέιρα, έδωσε την μπάλα στον Σάκχοφ και ο Ουκρανός μέσος νίκησε τον Ζίβκοβιτς (0-1).

Στο 25’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Τζόλης βρήκε με κάθετη πάσα τον Κρμέντσικ, ο οποίος πλάσαρε τον Αθανασιάδη, αλλά ο Σβάρνας πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Το 1-1 έγινε στο 40’. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ουάρντα πήρε την κεφαλιά, ο Αθανασιάδης απέκρουσε, αλλά ο Κρέσπο μάζεψε το… ριμπάουντ και ισοφάρισε προ κενής εστίας.

Η Ενωση πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 50’. Μετά από λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ, η μπάλα κατέληξε στον

Γαλανόπουλο, ο οποίος νίκησε τον Ζίβκοβιτς (1-2). Οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν και στο 55’, αλλά το πλασέ του Λιβάγια πέρασε δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Στο 67’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο φάουλ, καθώς ο Αθανασιάδης έπιασε την μπάλα με τα χέρια σε γύρισμα του Λάτσι με το πόδι. Το φάουλ εκτελέστηκε στο 70’, ο Ζίβκοβιτς πάτησε την μπάλα στον Βιεϊρίνια, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη και ισοφάρισε το σκορ (2-2).

Ο Σλ. Βίντσιτς έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ινγκασον, Τζόλης, Ουάρντα, Ελ Καντουρί, Λιβάγια, Μπακάκης, Λόπες.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο (83’ Βαρέλα), Περέιρα (46’ Ροντρίγκο), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα (86’ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς (73’ Ντάγκλας Αουγκούστο), Κρμέντσικ (83’ Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Λάτσι (86’ Τσιγκρίνσκι), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ (87’ Τάνκοβιτς), Μάνταλος (71’ Σιμάνσκι), Γκαρσία (95’ Iνσούα), Λιβάγια (71’ Ανσαριφάρντ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter