Δίκαιη νίκη της Κύπρου (1-0) επί της Εθνικής μας

Δίκαιη νίκη της Κύπρου (1-0) επί της Εθνικής μας

Η Εθνική μας έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της League C του Νάσιοναλ Λιγκ, όμως δεν τα κατάφερε στη Λάρνακα. Ηττήθηκε από την Κύπρο με 1-0 και επέστρεψε στις ήττες.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες με τους Δουβίκα (4’) και Μπακασέτα (12’ και 16’). Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια στο πάγκο τους, απείλησαν για στο 17΄με τον Λοϊζου και στο επόμενο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Κάστανος πέρασε κάθετη μπαλιά στον Τζιώνη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο και τον νίκησε (1-0).

Στο 20’ ο Πέλκας δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 23’ ο Σωτηρίου απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα όταν βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Εθνική μας είχε μία ανούσια κατοχή μπάλας. Μέχρι το 60’ οι διεθνείς μας δεν είχαν κάνει ούτε φάση και ο Γουστάβο Πογέτ έκανε τρεις αλλαγές μήπως και αλλάξει η εικόνα της ομάδας, όπως και έγινε. Στο 62’ ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή, σέντραρε και προ του Φούντα έδιωξε σε κόρνερ ο Ρομπέρζ.

Στο επόμενο λεπτό η Εθνική είχε δοκάρι με τον Φούντα. Στη φάση του 63’ ο Παναγή είχε βρει την μπάλα με το χέρι πριν «σταματήσει» στο δοκάρι.

Στο 72’ ο γκολκίπερ της Κύπρου απέκρουσε δυνατό σουτ του Ιωαννίδη.

Ο Αλεκσέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χαραλάμπους, Σιώπη, Φούντα.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Ανδρέου, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Ιωάννου (76’ Αντωνιάδης), Κυριακού, Κάστανος (76’ Γκόγκιτς), Αρτυματάς, Λοϊζου (59’ Χαραλάμπους), Σωτηρίου (76’ Κακουλλής), Τζιωνής (64’ Καρώ).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (46’ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (77’ Χατζηγιοβάνης), Μασούρας, Μπακασέτας (58’ Ιωαννίδης), Πέλκας (77’ Αλεξανδρόπουλος), Δουβίκας (46’ Φούντας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter