Δικαιολογίες Βορίδη για τα 12.000 ευρώ της βασιλόπιτας: Ήταν για καφέ και γλυκό (video)

Δικαιολογίες Βορίδη για τα 12.000 ευρώ της βασιλόπιτας: Ήταν για καφέ και γλυκό (video)

Μετά το χθεσινό σάλο που ξέσπασε για την απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τον υπουργό Μάκη Βορίδη να διαθέσει περί τα 12.000 ευρώ για την κοπή βασιλόπιτας ο ίδιος ήρθε να πάρει πίσω τα όσα είπε.

«Ανακαλώ την απόφαση για την εκδήλωση που επίκειται, θα βγάλω ανακλητική απόφαση, θα πάω στο γραφείο μου και θα την υπογράψω», ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης ως καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN.

Μάλιστα με περίσσιο θράσος συνέχισε λέγοντας πως τελικά θα τα βάλει από την τσέπη του τα χρήματα. «Εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000€ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά».

Βέβαια, πριν πάρει πίσω τα όσα είπε, έσπευσε να δικαιολογήσει όπως μπορούσε το τεράστιο αυτό ποσό λέγοντας πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από ανάλογο κονδύλι.

«Τα 12.000€ αφορούν εκδήλωση για τους εργαζομένους του υπουργείου και τις οικογένειες τους, υπάρχει ανάλογο κονδύλι. Συνολικά θα είναι 1.000 άνθρωποι σε αυτή την εκδήλωση, θα έχει έναν καφέ, γλυκό, τη μίσθωση της αίθουσας, και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να μας κατακρίνει. Μας κατηγορούν για την εκδήλωση που κάνουμε για τους εργαζομένους και τα παιδιά τους» σημείωσε ο Μάκης Βορίδης.

Η τοποθέτηση του στον ΑΝΤ1 μάλιστα έκλεισε με καταγγελίες περί ενεργοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού και με ένα γλυκό…«έλα τώρα Γιώργο»

Συγκεκριμένα όταν ο Γ. Παπαδάκης του υπενθύμισε τις περικοπές στο ΕΚΑΣ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε: «Έλα τώρα. Τι είδους κοινωνικός αυτοματισμός είναι αυτός; Με όλον τον σεβασμό σε εκείνον που του κόπηκε το ΕΚΑΣ και σε εκείνον που του κόπηκε ο μισθός και σε εκείνον που του κόπηκε η σύνταξη, αυτό σημαίνει ότι τώρα δεν μπορεί να γίνει μια γιορτή για τους εργαζόμενους; ΟΚ, ρε παιδιά να μην την κάνουμε Αυτή η κριτική είναι ακραία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter