Δικαιολογίες Πλακιωτάκη: Η αύξηση πληρότητας στα πλοία έγινε ταυτόχρονα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας!

Δικαιολογίες Πλακιωτάκη: Η αύξηση πληρότητας στα πλοία έγινε ταυτόχρονα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας!

Επαρκές μέτρο προστασίας θεωρήθηκε από τους ειδικούς η χρήση μάσκας, σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, παρά το ότι εκ των πραγμάτων δεν θα τηρούνταν οι αναγκαίες αποστάσεις.

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε σήμερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, υπό το φως της ανησυχητικής εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Τονίζοντας ότι η απόφαση για αύξηση στο 85% της πληρότητας στα πλοία λήφθηκε ταυτόχρονα με το μέτρο για υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους τους, ο υπουργός Ναυτιλίας υπογράμμισε ότι όλες οι αποφάσεις που λήφθηκαν για τον τουρισμό είχαν τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών.

Όσο για τα νησιά που τέθηκαν σε τοπικό lockdown, ο κ. Πλακιωτάκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός στιγματισμός, ενώ διευκρίνισε ακόμα ότι θα ελεγχθεί κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα.

Δεν διευκρίνισε βέβαια ο υπουργός, αφού και με την έγκριση των ειδικών η μάσκα κρίθηκε επαρκές μέτρο προστασίας, παραβλέποντας την τήρηση των συνιστώμενων αποστάσεων, πώς εξηγείται η καταγραφόμενη διασπορά και ο πανικός με τα τεστ στους επιβάτες που επιστρέφουν από τις διακοπές τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter