Δικαιοσύνη εν κινδύνω

Δικαιοσύνη εν κινδύνω

Το σκάνδαλο Novartis ταλανίζει εδώ και χρόνια την ελληνική κοινωνία.

Οι προσπάθειες αποκάλυψης των υπόγειων διαδρομών του μαύρου χρήματος της εταιρείας η οποία έχει καταδικαστεί και έχει πληρώσει πολλά εκατομμύρια στην αμερικανική πολιτεία για τις ενέργειές της στην Ελλάδα, σκοντάφτει στα εμπόδια που μπαίνουν από αόρατες δυνάμεις.

Η υπόθεση του Ανδρέα Λοβέρδου έχει καταχωνιαστεί σε κάποιο δικαστικό συρτάρι. Τελευταίο χρονικά επεισόδιο του σκανδάλου Novartis η διάταξη με την οποία αρχειοθετείται από τον Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Καψιμάλη, η υπόθεση του Άδωνη Γεωργιάδη που αφορά την εμπλοκή του σε αυτό.

Όπως αποδεικνύεται από την ανάλυσή της αποτελεί ένα μνημείο ευτελισμού της Δικαιοσύνης αναφέρει όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία για τον πρώην Υπουργό Υγείας και κάνει σοβαρές παραδοχές για την ακρίβεια όσων έχουν καταθέσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες, αλλά στη συνέχεια με ένα άλμα λογικής, βγάζει από το κάδρο τον Γεωργιάδη και καταλήγει σε απαλλακτικά συμπεράσματα με λογικές παραλόγου.

Αυτές οι πρακτικές όμως της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία έφτασε στο σημείο να απαγορεύει σε βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αναφέρεται από βήματος της Βουλής στην υπόθεση, ναρκοθετούν και τινάζουν ουσιαστικά στον αέρα ολόκληρο το οικοδόμημα της Δικαιοσύνης, το οποίο έχει προσπαθήσει και δυστυχώς πετύχει άπειρες φορές να κατεδαφίσει οι κυβερνήσεις της Δεξιάς.

Η Δικαιοσύνη κινδυνεύει από τις πρακτικές της παρέας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο χέρι των δημοκρατικών πολιτικών κομμάτων και πολιτών να την προστατεύσουν.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter