Δικαιοσύνη και αξιοκρατία

Δικαιοσύνη και αξιοκρατία

Δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Δύο δεδομένα που έγιναν ζητούμενα. Δύο έννοιες τόσο κομβικές στην ζωή κάθε ανθρώπου, ειδικά κάθε νέου που κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα του βήματα. Πόσοι νέοι δεν έκαναν όνειρα, μα βιώνοντας τις ματαιώσεις και τις κρίσεις τη μία πίσω από την άλλη, βρέθηκαν για πάντα εγκλωβισμένοι σε μια αναπόδραστη πραγματικότητα, σε μια χώρα που άφησε τα όνειρά τους αδικαίωτα;

Πόσοι δεν είδαν άτομα ανάξια να «κόβουν δρόμο» και αναξιοκρατικά να αναδεικνύονται και να πλουτίζουν με τις πλάτες του κράτους, και εις βάρος της κοινωνίας; Ε λοιπόν αυτή την πραγματικότητα θα την αλλάξουμε μαζί. Γιατί δε δεχόμαστε πως αυτή η πραγματικότητα είναι κάτι κανονικό. Γιατί γνωρίζουμε πως μπορούμε και αξίζουμε μια καλύτερη ζωή με δικαιώματα, προοπτική και αξιοκρατία.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου γιατί βλέπω πως αυτό το όραμα το μοιραζόμαστε και πιστεύω πως η αλλαγή που οραματιζόμαστε θα έρθει μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα. Επειδή πιστεύω ακράδαντα στην νέα πορεία του κόμματος για αξιοκρατία και δικαιοσύνη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας. Επειδή πιστεύω ότι οφείλουμε να προσπαθήσουμε να αναδομήσουμε την εικόνα της χώρα μας στην Ευρώπη.

@astro_augustus Συμμετέχουμε, ψηφίζουμε, αποφασίζουμε! Στις 14/4 φτιάχνουμε μαζί το ευρωψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!#euelections2024 #syriza ♬ πρωτότυπος ήχος – Avgoustos Pantazidis

Οφείλουμε να αλλάξουμε όχι μόνο την νοοτροπία μας αλλά να αναρωτηθούμε για το αξιακό πλαίσιο στο οποίο συμβιώνουμε. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα πιο πράσινη και δίκαιη προς όλα τα μέλη της Ευρώπη. Το οφείλουμε στους συμπολίτες μας, το οφείλουμε στις επόμενες γενιές, το οφείλω προσωπικά στην κόρη μου. Την Κυριακή σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να μου δώσετε τη δυνατότητα να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την κοινή μας προσπάθεια.

*Ο Αύγουστος Πανταζίδης είναι υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις Ευρωεκλογές του 2024. Είναι ο πρώτος Έλληνας εκπαιδευόμενος Ιδιώτης Αστροναύτης και Σύμβουλος Επιχειρήσεων που αναπτύσσουν εφαρμογές για τον διαστημικό τουρισμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter