Δικαίωση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Δικαίωση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε οριστικά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, απορρίπτοντας την έφεση της ΑΕΚ κατά του διεθνή επιθετικού και του Ολυμπιακού, αλλά και των «ερυθρολεύκων» εναντίον της Ένωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προσφύγει στα ποδοσφαιρικά όργανα ισχυριζόμενοι ότι ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο και για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και αιτούμενοι απαγόρευση συμμετοχής του Χριστοδουλόπουλου για έξι μήνες, συν απαγόρευση μεταγραφών του Ολυμπιακού για δύο μεταγραφικές περιόδους. Από την πλευρά της, η πειραϊκή ομάδα ζητούσε τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους.

Η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. -Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων: 1) την από 14/09/2018 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) την από 15/09/2108 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και 3) την από 01/10/2018 πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία « ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ». Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία». Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter