Δικαίωση Καμμένου στις αγωγές Μαρινάκη και σία για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Δικαίωση Καμμένου στις αγωγές Μαρινάκη και σία για το ΚΕΕΛΠΝΟ

«Ο Πάνος Καμμένος δικαιώθηκε για ακόμη μια φορά.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με τρεις αποφάσεις του απέρριψε ως αβάσιμες τις αγωγές του εκδότη των “Παραπολιτικών” Γιάννη Κουρτάκη (απόφαση 3344/2018), του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου (απόφαση 3345/ 2018) και του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη (απόφαση 3821/ 2017) σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με τη γνωστή υπόθεση της διασπάθισης εκατομμυρίων ευρώ του “αμαρτωλού” ΚΕΕΛΠΝΟ» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του, «το δικαστήριο με τις αποφάσεις του δικαίωσε τον Πάνο Καμμένο και έκρινε ότι ορθώς ασκεί έλεγχο και καταγγέλλει την κατασπατάληση των πόρων του ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι οι δημόσιες αναφορές του στο πρόσωπο του κ. Κουρτάκη, του κ. Τζένου και του επιχειρηματία κ. Μαρινάκη σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν συκοφαντίες. Άλλωστε, η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ τελεί υπό κοινοβουλευτική και δικαστική έρευνα».

«Ο πόλεμος που γίνεται σε βάρος του Πάνου Καμμένου με κάθε τρόπο από τον όμιλο των “Παραπολιτικών” – και όχι μόνο – καταρρίπτεται στις δικαστικές αίθουσες. Να είναι βέβαιοι οι εχθροί του και οι πολιτικοί του αντίπαλοι ότι ο Πάνος Καμμένος θα συνεχίσει να ασκεί έλεγχο για κάθε σκοτεινή υπόθεση του δημοσίου βίου, παρά τις συνεχείς προσπάθειες επιχειρηματικών κύκλων και μερίδας Μέσων Ενημέρωσης και δημοσιογράφων να τον φιμώσουν» καταλήγει στην δήλωσή του ο Θ. Τοσουνίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter