Δικαίωση για την Fargeco Hellas στην επιτροπή αναστολών του ΣτΕ

Ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει με το έτσι θέλω «λουκέτο» σε μια επιχείρηση με δεκάδες εργαζομένους χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, έστειλε το ΣτΕ, το οποίο με απόφασή του ΔΙΕΤΑΞΕ την υπό όρους, και μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ, άρση της «περίεργης σφράγισης» από τις αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας Fargeco Hellas, η οποία έγινε σε περίοδο της πανδημίας του Covid 19… με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς εργασίας περίπου 30 οικογένειες.

Σύμφωνα με το  apokalypseis.com η συγκεκριμένη απόφαση δικαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εταιρεία η οποία από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε δημόσια ότι δεχόταν πόλεμο από διάφορους κύκλους, ενώ είχε εκφράσει ερωτηματικά και για την στάση των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με προσωρινή απόφαση του ΣτΕ που εξεδόθη χθες στις 30 Ιουλίου 2020, δικαιώνεται η δικαστική προσφυγή για επαναλειτουργία του εργοστασίου της FARGECO.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η επιτροπή αναστολών του ΣτΕ, διατάσει την άρση της σφράγισης της βιομηχανικής μονάδας της FARGECO στην περιοχή Αγ. Θεοδώρων Λεχαινών που έγινε στις 6 Απριλιου 2020 με απόφαση του αντιπεριφεριάρχη και την επαναλειτουργία αυτής μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η οριστική εκδίκαση από το ΣτΕ.

Η FARGECO θέλει να εκφράσει για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους φορείς και τους πολίτες που μας έχουν στηρίξει και έχουν εκτιμήσει την συνεισφορρά μας στην τοπική οικονομία και κοινωνία με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους εργαζόμενους μας που με αφοσίωση στηρίζουν το έργο μας και υπομονετικά στέκονται δίπλα μας κατά την μεγάλη δοκιμασία που περνάμε.

Έχουμε απόλυτη πεποίθηση για την τελική δικαίωση μας και για την συνέχιση του σημαντικού κοινωνικού ρόλου που έχουμε αναλάβει τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής μας όσο και για την περιβαλλοντική συνεισφορά μας στην ευημερία των συμπολιτών μας.

Τα τελευταία 3 χρόνια η εταιρία έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο ύψους 500.000 ευρώ περίπου και είναι ήδη εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις ισάξιες των αντίστοιχων Ευρωπαικών μονάδων. Η άμεση και έμμεση απασχόληση προσωπικού ανέρχεται σε 70 περίπου άτομα και επιπλέον διατηρούμε ένα ευρύ δίκτυο συλλογής υποπροϊόντων κρέατος αποτελούμενο από 4.000 σημεία που γεωγραφικά καλύπτει την περιχής Αθηνών, και το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας.

Θα συνεχίσουμε να εκτελούμε την αποστολή μας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και αυστηρή τήρηση της περιβαλλοντικής Νομαθεσίας.

Θα παρακολουθούμε όπως πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις και θα εμπλουτίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ Εταιρίας , Δημόσιας Διοίκησης και κατοίκων της περιοχής είναι η αναγκαία συνθήκη, που μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, μπορεί στο εξής να μας οδηγεί σε μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία.

Η FARGECO πέρα από την όποια δικαστική της επιτυχία και δικαίωση θα επιμείνει σε μια τέτοια προσέγγιση και είμαστε σίγουροι ότι και με την υποστήριξη όλων των επίσημων φορέων, η συμβολή μας στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας μπορεί να γίνει ακόμα πιο σημαντική.

Πηγή: apokalypseis.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.