Δικαιώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία στην υπόθεση MIG – Βγενόπουλου

Δικαιώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία στην υπόθεση MIG – Βγενόπουλου

Η κυπριακή κυβέρνηση εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου, το οποίο απέρριψε αξιώσεις της MIG Α. Βγενόπουλου και άλλων έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Είναι πολύ σημαντικό, σημειώνει, ότι «αποφεύχθηκε οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη σχετικά με υπέρογκες απαιτήσεις που αδικαιολόγητα ηγέρθησαν εις βάρος της χώρας μας».

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συγχαίρει τη νομική υπηρεσία, την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, το υπουργείο Οικονομικών και όσους άλλους συνέβαλαν για να κερδηθεί αυτή η νομική μάχη και να δικαιωθεί η Κυπριακή Δημοκρατία.

Να σημειωθεί ότι ο Α. Βγενόπουλος είχε χρησιμοποιήσει την προσφυγή του στο διαιτητικό δικαστήριο ως επιχείρημα συκοφαντιών εναντίον του από τον Κώστα Βαξεβάνη και είχε προδικάσει το αποτέλεσμα λέγοντας ακόμη και στη δίκη με το δημοσιογράφο πως θα δικαιωθεί και ο συκοφάντης θα αποκαλυφθεί. Τελικώς το δικαστήριο αποφάσισε εναντίον της προσφυγής του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter