Δικαστές και Εισαγγελείς βγάζουν την «τήβεννο» και παίζουν «μπάλα» για φιλανθρωπικό σκοπό

Δικαστές και Εισαγγελείς βγάζουν την «τήβεννο» και παίζουν «μπάλα» για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξαν οι λειτουργοί της «Θέμιδας» το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαΐου, καθώς κατέβηκαν για λίγο από τα έδρανα, «έβγαλαν την τήβεννο» και πάτησαν το χορτάρι του γηπέδου, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο της Δικαιοσύνης. Ναι καλά διαβάσατε. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΠΟΔΕΕ) αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα, στο δημοτικό στάδιο της Ηλιούπολης, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δήμου Ηλιούπολης. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. «Σας περιμένουμε  όλους σε αυτή την προσπάθεια αγάπης και ανθρωπιάς» ήταν το μότο της αφίσας του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου

Αν και ο καιρός δεν βοήθησε λόγω βροχής, εντούτοις οι παίχτες και των δύο ομάδων έβγαλαν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα αρκετές στιγμές να δέχονται τα χειροκροτήματα των όσων βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Για την ιστορία η ομάδα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων επικράτησε με 5-2 της Ηλιούπολης. Αρχικά το σκορ άνοιξε η ομάδα των παλαιμάχων της Ηλιούπολης. Η αντίδραση της ΠΟΔΕΕ ήταν άμεση και το ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες «στα αποδυτήρια» με το σκορ 2 -1 υπέρ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΠΟΔΕΕ ανέβασε «στροφές», με τους Δικαστές και Εισαγγελείς να προηγούνται με 5 – 1 και τους παλαίμαχους της Ηλιούπολης να μειώνουν σε 5 – 2.

Ο συνταγματάρχης προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA

Όρθιος παρακολούθησε το ματς καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής της ΠΟΔΕΕ, Βασίλης Ευθυμίου δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Συνταγματάρχης εν αποστρατεία ο κ. Ευθυμίου είχε αγωνιστεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ως έφηβος στην ΑΕΚ, με προπονητή το Γιώργο Κεφαλίδη. Εκτός από τη διαδρομή του στις Ένοπλες Δυνάμεις ο Βασίλης Ευθυμίου είναι νομικός σύμβουλος επί στρατιωτικών θεμάτων και κάτοχος διπλώματος UEFA. Οι παίχτες της ΠΟΔΕΕ προπονούνται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο δίνουν και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μαργαρίτα Στενιώτη: Οι Δικαστές αποδεικνύουμε έμπρακτα, ότι δεν είμαστε απομονωμένοι και μονοδιάστατοι

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ιδρύθηκε το 2015 από Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς που υπηρετούν σ’ όλα τα Δικαστήρια της χώρας επί προεδρίας  στην Ένωση της Εφέτη και υποψήφιας προέδρου στις προσεχείς εκλογές, Μαργαρίτας Στενιώτη. Προπονητής

«Σκοπός της δημιουργίας της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος αποτελεί η εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του fair play ενώ παράλληλα μέσω αθλητικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων συμπαραστεκόμαστε σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη και κυρίως σε ευπαθείς ομάδες. Οι Δικαστές αποδεικνύουμε έμπρακτα, ότι δεν είμαστε απομονωμένοι και μονοδιάστατοι, μακριά και έξω από την κοινωνία, αλλά ότι αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της, ότι βιώνουμε τα ίδια προβλήματα με τους άλλους πολίτες. Παράλληλα αποτελεί έκφραση της αγωνίας μας για τη βία που κυριαρχεί με διάφορες μορφές στους αθλητικούς χώρους και ανάληψη πρωτοβουλίας οι νέες γενιές να είναι πραγματικοί φίλαθλοι» σημειώνει στο documentonews.gr η Εφέτης, Μαργαρίτα Στενιώτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter