Δικαστική ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη – Γιατί καλούνται Κυριάκου και Αρναούτη στον εισαγγελέα

Δικαστική ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη – Γιατί καλούνται Κυριάκου και Αρναούτη στον εισαγγελέα

Αυτό υποστηρίζει η πλευρά του αδικοχαμένου δημοφιλούς τραγουδιστή, με αφορμή στοιχεία που έχουν κατατεθεί στις εισαγγελικές αρχές. Σύμφωνα, μάλιστα, με διαρροές από το περιβάλλον του Παντελή Παντελίδη, πραγματογνωμοσύνη-φωτιά οδηγεί στην κλήτευση, ως ύποπτης για ανθρωποκτονία από αμέλεια της Φρόσως Κυριάκου .

Πρόκειται για την κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο και σύμφωνα με την κατάθεσή της ήταν η συνοδηγός του τραγουδιστή.

Αν και επισήμως από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διαψεύδεται ότι υπάρχει –τουλάχιστον προς το παρόν- τέτοια εξέλιξη, πληροφορίες από το νομικό παραστάτη της οικογένειας επιμένουν ότι τόσο η Φρόσω Κυριάκου όσο και η Μίνα Αρναούτη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου καλούνται για εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα.

Ειδικότερα, η Φρόσω Κυριάκου, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, κλητεύεται ως ύποπτη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με βάση ενδείξεις που φέρεται να την τοποθετηθούν στο τιμόνι του αυτοκινήτου, καθώς και για ψευδορκία. Για ψευδορκία φέρεται να κλητεύεται και η Μίνα Αρναούτη.

Επισημαίνεται πάντως ότι αρμόδιες πηγές της εισαγγελίας, σε σχετική ερώτηση δεν επιβεβαίωσαν την είδηση.

Από την στιγμή, βέβαια, που η πλευρά Παντελίδη έχει υποβάλει μήνυση προσκομίζοντας συγκεκριμένα στοιχεία, ο Εισαγγελέας θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος -σε αυτήν τη χρονική στιγμή- να προδικάσει τόσο τις επόμενες κινήσεις του και το αποτέλεσμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter