Δικαστική έρευνα από την Εισαγγελία του Πύργου για την μπίζνα με την offshore στην Σκαφιδιά Ηλείας

Δικαστική έρευνα από την Εισαγγελία του Πύργου για την μπίζνα με την offshore στην Σκαφιδιά Ηλείας

Δικαστική έρευνα «προς διακρίβωση τελέσεως αξιοποίνων πράξεων» διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.

Πρόκειται για το θέμα της αγοραπωλησίας έκτασης 4.973,55 τ.μ. στην τουριστική περιοχή της Σκαφιδιάς Ηλείας το 2011, εξ αδιαιρέτου από την offshore εταιρεία Fradica Holdings Limited και τη δικηγόρο Κρινιώ Τσάφα, σύζυγο του περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Ελλάδας Μάκη Παρασκευόπουλου όταν εκείνος ήταν δήμαρχος στον Πύργο Ηλείας (2007-14), όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Documento.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή του Νίκου Νικολόπουλου ο αναπληρωτής υπουργός του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτριος Παπαγγελόπουλος αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι και η Διεύθυνση Προγραμματισμού Αξιολόγησης Ελέγχων και Ερευνών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με έγγραφό της προς τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο προ ημερών, αποκάλυψε ότι για ένα από τα φυσικά πρόσωπα που δεν κατονομάζει και που σχετίζεται με την αγοραπωλησία της έκτασης στη Σκαφιδιά Ηλείας, εκκρεμεί φορολογικός έλεγχος από την ΥΕΔΔΕ Πάτρας για την μη έκδοση φορολογικών στοιχείων.

Πηγή: apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter