Δικαστικό «φρένο» σε συμβουλευτική εταιρεία που «πουλούσε» νομικές υπηρεσίες

Δικαστικό «φρένο» σε συμβουλευτική εταιρεία που «πουλούσε» νομικές υπηρεσίες

Δικαίωσε το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), που είχε προσφύγει κατά εταιρείας, η οποία πουλά συμβουλευτικές υπηρεσίες», προφανώς και νομικές.

Με την υπ. αριθμ. 10/2017 απόφαση του επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, κατά της “ΙΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤIΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” για αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος, το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου υποχρεώνει την εταιρεία να καταργήσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας «http://ithynwn.gr» και να απέχει από κάθε μορφής διαφήμιση και προβολή (έντυπη και ηλεκτρονική) αναφορικά με την [παροχή] νομικών υπηρεσιών, καθώς και από κάθε χρήση διακριτικού γνωρίσματος που παραπέμπει στην άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.

Απειλεί δε, εναντίον της χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000,00 €) για κάθε ημέρα παραβίασης των όρων της απόφασης.

Με σχετική ανακοίνωση του ο ΔΣΑ αναφέρει ότι οι δικηγόροι που επιθυμούν να θέσουν υπ’ όψιν του περιπτώσεις αντιποίησης του δικηγορικού λειτουργήματος και να συνδράμουν, με τον τρόπο αυτό, στην προσπάθεια δικαστικής αντιμετώπισής τους, μπορούν να το πράξουν εγγράφως, ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@dsa.gr. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter