Δικαστικό «όχι» στην αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη Πανταζή

Δικαστικό «όχι» στην αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη Πανταζή

Απορρίφθηκε και πάλι η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πυρηνάρχη Περάματος της Χρυσής Αυγής, Αν. Πανταζή, από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών. Το δικαστήριο αποφάσισε αρνητικά, συμφωνώντας με την εισαγγελική πρόταση καθώς όπως αναφέρθηκε, δεν συντρέχουν οι λόγοι.

Ο χρυσαυγίτης Αν. Πανταζής που έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση σε βάρος των αλιεργατών στο Κερατσίνι και επικίνδυνη σωματική βλάβη για την επίθεση σε βάρος των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, επικαλέστηκε λόγους υγείας τόσο του ίδιου, όσο και των δύο του ανήλικων παιδιών, ενώ αναφέρθηκε και σε προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η νυν σύζυγός του.

Το δικαστήριο έκρινε ότι «υπάρχει στάδιο αντιμετώπισης της ασθένειας του με αγωγή, ενώ τα ζητήματα της οικογένειας του ανήκουν «στις συνήθεις περιπτώσεις που αφορούν την πλειοψηφία των πολιτών». Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας ο ιδιοκτήτης της εταιρίας στην οποία εργάζεται ο καταδικασθείς. «Η οικογένεια του έχει ως μόνη πηγή εσόδων τον ίδιο. Έχουν οικονομικά προβλήματα. Ούτε η πρώην ούτε η νυν σύζυγος εργάζεται» ανέφερε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter