«Δικέφαλοι» για τους ομίλους του Champions League

«Δικέφαλοι» για τους ομίλους του Champions League

Ισχυρές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο συμμετοχής δύο ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Champions League, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση των β` αγώνων για τα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης.

Σήμερα (28/8, 22:00) η ΑΕΚ υποδέχεται την Βίντι και μετά την νίκη με 2-1 μέσα στην Βουδαπέστη, η πρόκριση βρίσκεται στα πόδια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η Ενωση είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους Ούγγρους κι εφόσον παρουσιασθεί συγκεντρωμένη στον στόχο, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα για την πρόκριση.

Αύριο (29/8, 22:00) ο ΠΑΟΚ, θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει το άριστο αποτέλεσμα της Λισαβόνας, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Μπενφίκα. Με 12ο παίκτη τον κόσμο, οι παίκτες τους Ρασβάν Λουτσέσκου, καλούνται να κάνουν την ποδοσφαιρική υπέρβαση, να διαχειρισθούν κατάλληλα τα κεκτημένα και να «σφραγίσουν» μία ιστορική πρόκριση σε βάρος των «αετών».

Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια», η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Αγιαξ και η Αϊντόφεν έχουν ισχυρό πλεονέκτημα για το «χρυσό εισιτήριο», ενώ «ανοικτούς λογαριασμούς» άφησαν Σάλτσμπουργκ και Ερυθρός Αστέρας.

Το πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα), έχει ως εξής:

Τρίτη 28 Αυγούστου

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) (1-1)

ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ)-Βίντι (Ουγγαρία) (2-1)

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Άγιαξ (Ολλανδία) (1-3)

Τετάρτη 29 Αυγούστου

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) (1-1)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) (0-0)

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) (3-2)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter