Δίκη δολοφονίας Τοπαλούδη: «Γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό κάθαρμα;» φώναξε ο πατέρας της Ελένης

Δίκη δολοφονίας Τοπαλούδη: «Γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό κάθαρμα;» φώναξε ο πατέρας της Ελένης

«Τότε γιατί της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη; Γιατί κρατούσες μαχαίρι ρε κ@λόπαιδο, γιατί τη σκότωσες;», φώναξε ο χαροκαμένος πατέρας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη στον 21άχρονο, αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο.

Ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας ξέσπασε με τα παραπάνω λόγια λίγο πριν τελειώσει η σημερινή ακροαματική διαδικασία όταν άκουσε τον 21άχρονο κατηγορούμενο Α.Λ να ισχυρίζεται για ακόμη μια φορά ότι η Ελένη βρέθηκε σεξουαλικά μαζί του με τη συναίνεσή της.

Σημειώνεται ότι και οι δυο κατηγορούμενοι από την αρχή της δίκης ισχυρίζονται πως η Ελένη Τοπαλούδη είχε συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους με τη συναίνεσή της. Ο ισχυρισμός αυτός είχε προκαλέσει και τότε το σπαραχτικό ξέσπασμα (https://www.documentonews.gr/article/dikh-dolofonias-topaloydh-to-basanisan-to-koritsi-mas-xespase-o-pateras-ths) του πατέρα που αναφερόμενος και στις ιατροδικαστικές γνωματεύσεις αλλά και στα ευρήματα των αστυνομικών αρχών που εντόπισαν το αίμα της φοιτήτριας ακόμη και στο ταβάνι.

«Κρατούσαν το παιδί μου, τα αίματα να στάζουν από ταβάνια και πατώματα και δεν ντρέπονται. Αν ήμουν στη θέση τους, και είχα κάνει όσα έκαναν θα είχα αυτοκτονήσει! Έφαγαν το παιδί μου τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Οι δολοφόνοι χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, είναι κτήνη, γεννημένα τέρατα. Τέρατα!», είχε πει και η μητέρα της Τοπαλούδη που δεν είχε αντέξει το δυσβάσταχτο βάρος της κατάθεσης αντικρύζοντας τους δυο κατηγορούμενους για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της. Τότε είχε καταρρεύσει και είχε οδηγηθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. (https://www.documentonews.gr/article/dikh-dolofonias-topaloydh-sparaktikes-oi-katatheseis-toy-patera-kai-ths-mhteras-ths-foithtrias-arnoyntai-tis-kathgories-oi-kathgoroymenoi)

Η πρόεδρος της έδρας μετά το ξέσπασμα του κ. Τοπαλούδη τού ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από την αίθουσα να ηρεμήσει. «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…» φώναξε ο 21άχρονος κατηγορούμενος.

Τί είπε η στενή φίλη της Ελένης

Στο δικαστήριο κατέθεσε η στενή φίλη της Τοπαλούδη, Α.Λ. στην οποία η φοιτήτρια είχε στείλει μήνυμα στο Facebook το βράδυ λίγο πριν τη δολοφονία της. «Θα περίμενα να με πάρει τηλέφωνο αν κινδύνευε αλλά μπορεί να μην μπορούσε» είπε για το εν λόγω μήνυμα σημειώντας πως «εκείνη τη στιγμή δεν ανησύχησα ότι κάτι συνέβη, σήμερα καταλαβαίνω ότι κινδύνευε».

«Ενημερώθηκα την Παρασκευή για μια κοπέλα που βρέθηκε νεκρή και είχε τατουάζ» είπε ακόμη η Α.Λ. λέγοντας το όταν βεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για την Ελένη μίλησε με την οικογένειά της.

Ερωτηθείς επίμονα από την εισαγγελέα γιατί δεν κατέθεσε αμέσως όταν κατάλαβε πως το θύμα της δολοφονίας ήταν η Ελένη, η μάρτυρας κατέθεσε πως μιλούσε με τους Λιμενικούς στη Ρόδο και έδινε πληροφορίες για να βοηθήσει στην εξιχνίαση.

Εν τω μεταξύ, ο Ροδίτης κατηγορούμενος Μ.Κ. όταν επέστρεψε στην αίθουσα φώναζε ξανά ότι είναι αθώος και ότι δεν βίασε και δεν σκότωσε την Ελένη. «Δεν τη βίασα, δε τη σκότωσα, είμαι εφοπλιστής και όχι βιαστής»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter