Δίκη δολοφονίας Τοπαλούδη: Χυδαίο παραλήρημα με ύβρεις και τσαμπουκάδες από τον Ροδίτη κατηγορούμενο

Δίκη δολοφονίας Τοπαλούδη: Χυδαίο παραλήρημα με ύβρεις και τσαμπουκάδες από τον Ροδίτη κατηγορούμενο

Σε ένα παραληρηματικό σόου με χυδαίες ύβρεις και τσαμπουκάδες επιδόθηκε ο Ροδίτης κατηγορούμενος κατά την έναρξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας της δίκης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδης. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι έχει πάρει και ναρκωτικά!

«Κυρία πρόεδρε, είμαι αθώος, ο δικηγόρος μου δεν με εκπροσωπεί, δεν είμαι δολοφόνος, δεν είμαι βιαστής. Μόνος μου θα εκπροσωπήσω των εαυτό μου. Όλα τα έκανε ο άλλος. Είμαι ληστής και εφοπλιστής και όχι βιαστής το ξέρουν όλοι», φώναξε ο 23άχρονος κατηγορούμενος προς την έδρα η οποία όμως ακόμη δεν είχε εισέλθει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η παράσταση όμως δεν σταμάτησε εδώ. Τρικυμία εν κρανίω ο κατηγορούμενος απευθύνθηκε και στην εισαγγελέα της έδρας λέγοντας: «Κυρία εισαγγελέα θέλω αποδείξεις, θέλουν να με σταυρώσουν σαν τον παππού μου. Εγώ την Ελένη την βοήθησα, έκλαψα για τη πάρτη της».

Μετά συνέχισε με τσαμπουκάδες απευθυνόμενος στον 21άχρονο συγκατηγορούμενό του. «Θα σου σπάσω τα κόκαλα δολοφόνε» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια άνευ προηγουμένου ένταση στην αίθουσα μεταξύ των δυο κατηγορουμένων ως βιαστών και δολοφόνων της φοιτήτριας. Αστυνομικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν.

Εν τω μεταξύ η γιαγιά του Ροδίτη τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, όμως εκείνος φώναξε: «Μη με αγγίζεις, μη με αγγίζεις μακριά όλο το σόι, τον π@@@@» ενώ φώναξε και στον αστυνομικό που του ζητούσε να καθίσει στη θέση του: «Δεν κάθομαι, κάτσε εσύ, αν έχεις τα αρ@@@@. Δεν είμαι δολοφόνος».

Με την ένταση να βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλούς τόνους και μια αίθουσα αναστατωμένη εισήλθαν στην αίθουσα δικαστές και ένορκοι.

Πρόεδρος: Τι συμβαίνει κύριε κατηγορούμενε;

Κατηγορούμενος: Θέλουν να με βάλουν φυλακή άδικα, θα εκπροσωπήσω μόνος μου τον εαυτό μου …

Πρόεδρος: Έχετε άλλον συνήγορο

Κατηγορούμενος: Μόνος μου…

Πρόεδρος: Πως είστε;

Κατηγορούμενος: Σούπερ.

Πρόεδρος: Έχετε καταναλώσει ουσίες;

Κατηγορούμενος: Ναρκωτικά.

Πρόεδρος: Που τα βρήκατε;

Κατηγορούμενος: Μαγικά.

Εισαγγελέας: Έχετε διάθεση νομίζω …πηγαίνετε προς τα πίσω

Κατηγορούμενος: Φεύγω από το δικαστήριο.

Σε καλή ψυχική υγεία ο 23άχρονος

Εν τω μεταξύ την παραληρηματική παράσταση που έδωσε προκλητικά ο κατηγορούμενος έρχεται να καταρρίψει πλήρως όσων αφορά τις σκέψεις περί τη μη καλή ψυχική υγεία του Ροδίτη, έγγραφο του γιατρού των φυλακών.

Σύμφωνα με το έγγραφο που αναγνώστηκε από την πρόεδρο της έδρας, ο Ρόδιτης έχει «καλή λειτουργικότητα, καλή κριτική ικανότητα». Με βάση το ίδιο έγγραφο ο κατηγορούμενος έχει υπογράψει δήλωση για τη μην παράστασή του στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ενώ όπως βεβαιώνεται από το ψυχιατρείο των φυλακών το έγγραφο για τη μη παράσταση του κατηγορουμένου στην προηγούμενη συνεδρίαση δεν οφείλεται στη λήψη φαρμακευτικής αγωγής.

Επίθεση όμως έκανε και στον συνήγορο του. Η υπεράσπιση είπε πως βιώνει αυτή τη συμπεριφορά από τον εντολέα της, εδώ και ένα μήνα με τον 23άρχονο κατηγορούμενο να φωνάζει στο δικηγόρο του: «Σκάσε και εσύ…».

Η εισαγγελέας της έδρας είπε σε αυτό το σημείο: «Εδώ αυτά που ξέρετε δε περνάνε , θα έχετε άλλη ποινή, ή ηρεμείτε ή φεύγετε, η παράσταση τελείωσε αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε».

«Πες πως δεν είμαι βιαστής, δεν τη χτύπησε την έσωσε…», είπε ο κατηγορούμενος στον δικηγόρο του με την εισαγγελέα να τονίζει ότι πρόκειται περί παράστασης, η παράσταση όμως που δεν έχει θεατές.

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του και διέταξε να βγει από την αίθουσα ο κατηγορούμενος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter