Δίκη φόνισσας Κορωπίου: Η κατηγορούμενη παρακολουθούσε και φόβιζε την άτυχη γυναίκα

Δίκη φόνισσας Κορωπίου: Η κατηγορούμενη παρακολουθούσε και φόβιζε την άτυχη γυναίκα

Σε καθεστώς φόβου ζούσε η άτυχη γυναίκα η οποία το 2016 έπεσε νεκρή με πέντε μαχαιριές από την γυναίκα που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με το σύζυγο της στο Κορωπί. 

Η 29χρονη κατηγορούμενη φέρεται να είχε δολοφονήσει με πέντε μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα με τον οποίο είχε αποκτήσει εξωσυζυγική σχέση μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά του θύματος.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση κατέθεσαν μάρτυρες. Ειδικότερα, φίλη του θύματος υποστήριξε πως η 35χρονη «δεν ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη» γιατί την παρακολουθούσε η κατηγορουμένη. Σύμφωνα με την μάρτυρα η άτυχη γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της και για τη ζωή των παιδιών της και ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης.

Στη δίκη κατέθεσε επίσης και ο σύζυγος της αδελφής του θύματος. Όπως ανέφερε, η άτυχη γυναίκα άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα το 2014, ενώ είχε αναφέρει πως η κατηγορούμενη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της. Ακόμη, κατέθεσε ότι είχε πληροφορηθεί για την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από την 29χρονη κατηγορουμένη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του συζύγου, του άνδρα δηλαδή που αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τις δυο γυναίκες.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter