Δίκη Γηροκομείο Αθηνών: Απίστευτο περιστατικό με μάρτυρα

Δίκη Γηροκομείο Αθηνών: Απίστευτο περιστατικό με μάρτυρα

Με τη δίκη για το πολύκροτο σκάνδαλο του Γηροκομείου Αθηνών να συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την εξέταση μάρτυρα.

Όπως πληροφορείται το documentonews.gr κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της περασμένης εβδομάδας, η πολιτική αγωγή κράτησε μια αρκετά περίεργη έως και πρωτοφανή στάση.

Οι ερωτήσεις που απηύθυνε η δικηγόρος της πολιτικής αγωγής και εργαζόμενη στη Νομική Υπηρεσία του Γηροκομείου Αθηνών προς τη βασική μάρτυρα κατηγορίας του τεράστιου πάρτι που γινόταν στο ίδρυμα επί διοικήσεως Μπούμα, χαρακτηρίστηκαν από αρκετούς στην αίθουσα ως επιθετικές.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν παρόντες στη δίκη, η πρόεδρος της Έδρας αναγκάστηκε να πει απευθυνόμενη στην πολιτική αγωγή, ότι η μάρτυρας δεν είναι κατηγορούμενη.

Τόνισε επίσης ότι δεν θα δεχτεί άλλη ερώτηση που να αναφέρεται σε μεταγενέστερο διάστημα από το εξεταζόμενο στη δίκη. Διάστημα κατά το οποίο η μάρτυρας διετέλεσε μέλος της προσωρινής διοίκησης του Γηροκομείου που συγκροτήθηκε όταν ξηλώθηκε ο «παπάς των σκανδάλων». Σημειώνεται ότι πολιτική αγωγή ρωτούσε τη μάρτυρα τί έπραξε όταν βρισκόταν στη διοίκηση του Γηροκομείου.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την Πολυξένη Πραστάκου, πρώην σύμβουλος Ταμίας της Ε.Ε.Α., και βασικότερη μάρτυρα του σκανδάλου καθώς μέσα από δικές της ενέργειες και επίσημες αναφορές στις εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της πολυετούς κακοδιαχείρισης στο ίδρυμα.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Γηροκομείο Αθηνών: Κατάθεση – κόλαφος μάρτυρα: «Τρύπα εκατομμυρίων από διοίκηση Μπούμπα»

Διαβάστε ακόμη: Αγόραζαν κολυμπήθρες και ευαγγέλια ενώ φέσωναν τους υπαλλήλους

Διαβάστε ακόμη: Βίος και πολιτεία του αμαρτωλού αρχιμανδρίτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter