Δίκη για δολοφονία Τοπαλούδη: «Το αίμα του κοριτσιού ήταν διάσπαρτο σε όλο το σπίτι…»

Δίκη για δολοφονία Τοπαλούδη: «Το αίμα του κοριτσιού ήταν διάσπαρτο σε όλο το σπίτι…»

Με τον Έλληνα κατηγορούμενο να συνεχίζει να το παίζει «τρελός» , σοκαριστικά είναι και τα στοιχεία που εισέφερε σήμερα καταθέτοντας στο δικαστήριο η πραγματογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ, βιοχημικός,Σοφία Γκούγκουρα.

Σύμφωνα με όσα είπε η μάρτυρας, το διαμέρισμα στο οποίο έγινε το στυγερό έγκλημα και το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Ροδίτη κατηγορουμένου, ήταν γεμάτο σε όλους σχεδόν τους χώρους με το αίμα της νεαρής φοιτήτριας που ήταν διάσπαρτο.

Στο υπνοδωμάτιο, το χολ το μπάνιο. Ακόμα και στα ταβάνια.

«Είναι αίμα του θύματος χωρίς αμφιβολία» κατέθεσε η μάρτυρας η οποία όπως επεσήμανε πως δεν μπορεί να μιλήσει για την ιστορία πίσω από τα στοιχεία καθώς τα περισσότερα από αυτά “φωτίστηκαν” μετά τη χρήση του ειδικού μπλε φωτός καθώς οι δράστες είχαν καθαρίσει το χώρο.

Η μάρτυρας ανέφερε ακόμα ότι σε πολλά από τα ευρήματα που είχαν βρεθεί στη θαλάσσια περιοχή όπου σύμφωνα με την κατηγορία πέταξαν το κορίτσι η έρευνα δεν κατέδειξε σημαντικά στοιχεία λόγω της έκθεσης τους.

Εισαγγελέας: Η εικόνα των διάσπαρτων κηλίδων αίματος μέσα στο σπίτι ακόμη και στο ταβάνι τι μπορεί να δείξει σε έναν επιστήμονα; ότι το θύμα μεταφέρθηκε; Κυνηγήθηκε;

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει η γενετική ανάλυση.

«Η ανθρωποκτονία έγινε με άγριο κυνηγητό μέσα στο σπίτι» τόνισε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού, Αλέξης Κούγιας.

«Η κοπέλα είχε καταλάβει τι την περίμενε και προσπάθησε να φύγει. Την κυνηγούσαν να τη σκοτώσουν και πεταγόταν το αίμα της εν κινήσει».

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο 23χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος δεν ήταν παρών κατά την κατάθεση της βιοχημικού, εμφανίστηκε όμως λίγο πριν ξεκινήσει η κατάθεση της γιαγιάς του.Οδηγήθηκε στην δικαστική αίθουσα χωρίς να φορά τα παπούτσια του, άρχισε να μονολογεί και η πρόεδρος της έδρας διέταξε την αποχώρησή του από το ακροατήριο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter