Δίκη για τα στημένα: Δεκτό το αίτημα της διακοπής που υπέβαλε ο δικηγόρος του Μαρινάκη

Δίκη για τα στημένα: Δεκτό το αίτημα της διακοπής που υπέβαλε ο δικηγόρος του Μαρινάκη

Η δίκη για τα στημένα παιχνίδια και της συμμορίας που φέρεται να δρούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου την περίοδο 2012-2015 διεκόπη λόγω κορονοϊού.

Σήμερα το πρωϊ ήταν να συνεχιστεί με τις καταθέσεις του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Νίκου Γεωργέα και Παντελή Καφέ, αλλά ο νομικός εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλους έθεσε θέμα άμεσης διακοπής. Ο Δημακόπουλος υποστήριξε ότι λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, ανήκει στην ευπαθή ομάδα, και παρά την αντίθετη γνώμη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανέφερε, πρέπει να θέσει θέμα διακοπής της δίκης.

«Θα ήθελα να έχω αυτοαπομονωθεί. Είμαι στην ευπαθή ομάδα λόγω άλλων προβλημάτων υγείας. Είμαι παρών αλλά ουσιαστικά δεν είμαι», επισήμανε ο ποινικολόγος, ενώ το ίδιο αίτημα τέθηκε και από άλλους δικηγόρους. Ο εισαγγελέας έδρας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα και το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης μέχρι νεωτέρας.

«Μακάρι να περάσει αυτή η περιπέτεια και να ξαναβρεθούμε σύντομα. Λέμε ότι η διακοπή είναι για 15 ημέρες αλλά μάλλον δεν θα είναι. Διακόπτω για την επόμενη συνεδρίαση και βλέπουμε, καταλαβαίνεται όμως, ότι αυτό δεν ισχύει. Καλή δύναμη σε όλους, με το καλό να τα ξαναπούμε και γρήγορα…», είπε η πρόεδρος της έδρας. Για τον Μάρτιο έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση στις 19, 26 και 31.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter