Δίκη για την απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου: Καλούνται Σοφός, Μαρκογιαννάκης, Λυκουρέζος, Παναγόπουλος

Δίκη για την απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου: Καλούνται Σοφός, Μαρκογιαννάκης, Λυκουρέζος, Παναγόπουλος

Αναβλήθηκε για τις 9 Νοεμβρίου του 2020 η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το Νοέμβριο του 2014, προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες δικηγόροι αλλά και ο διευθυντής της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Πρόκειται για την υπόθεση στην οποία σε πρώτο βαθμό ο Αρ. Φλώρος είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 13 ετών με αναστολή για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του Γ. Αντωνόπουλου, καθώς επίσης και οι Dulce Olti και Arber Bako για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο έκανε δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής ώστε να κληθούν ως μάρτυρες οι δικηγόροι Θέμης Σοφός, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος ο διευθυντής της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής Φώτης Ντουίτσης και ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρ. Μαρκογιαννάκης.

Για τους τρεις δικηγόρους (Λυκουρέζο, Σοφό, Παναγόπουλο) συμφώνησε να κληθούν για κατάθεση και η πλευρά Φλώρου, ενώ το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα της πολιτικής αγωγής για τη διαβίβαση στο δικαστήριο συνομιλιών που είχε καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ στην υπόθεση της μαφίας του Κορυδαλλού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter