Δίκη «Συμμορίας»: Διαφωνία Καφέ – Καλαϊτζίδη

Δίκη «Συμμορίας»: Διαφωνία Καφέ – Καλαϊτζίδη

Ο Παντελής Καφές είχε αγωνιστεί στον περιβόητο αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια του 2013 (3-0) και στη κατάθεση του στη δίκη της «Συμμορίας» υποστήριξε ότι έγινε αλλαγή επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο προπονητής του στην ομάδα Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε καταθέσει όμως ότι τον αντικατέστησε επειδή του είπε «δεν παίζω σε τέτοιον αγώνα». Οι διαφορετικές εκδοχές προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα, Χαράλαμπου Λακαφώση, που ζήτησε να γίνει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δυο και του Νίκου Γεωργέα.

«Λέτε άλλα πράγματα που είναι πολύ διαφορετικά», είπε η πρόεδρος της έδρας, ενώ ο εισαγγελέας πρόσθεσε: «Ή το ένα συμβαίνει ή το άλλο, μην κοροϊδευόμαστε. Εδώ τα πράγματα είναι μετρημένα». Στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των μαρτύρων, ειπώθηκαν τα εξής:

Καλαϊτζίδης: «Ήρθαν μαζί ταυτόχρονα. Περιγράφω γεγονότα 100%, μου το είπαν ταυτόχρονα. Ο Γεωργέας μου είπε να τον βγάλω γιατί θα πάρει κόκκινη και ο Καφές «δεν παίζω σε τέτοιο αγώνα». Η συζήτηση έγινε με τους τρεις μας, αν υπήρχε θέμα τραυματισμού θα μου το έλεγε ο φυσιοθεραπευτής. Είναι κανόνας αυτό. Δεν έγινε καμία αναφορά σε τραυματισμό, ούτε από την πλευρά του Καφέ. Τον Παντελή τον άφησα επειδή κυλούσε ο αγώνας. Στο 50’ μάλιστα, σε μια φάση, κάλυψε τον τερματοφύλακα και αν δεν ήταν θα δεχόμασταν γκολ.

Γεωργέας: Εγώ είπα ότι σας κατέθεσε πριν από λίγο. Μόνος μου πήγα στον προπονητή.

Καφές: Είπα ότι είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, όχι σοβαρό.

Πρόεδρος: Λέτε άλλα πράγματα που είναι πολύ διαφορετικά.

Καλαϊτζίδης: Το γεγονός ότι βγήκε στο 67΄επιβεβαιώνει αυτό που λέω. Λέω ότι 100% δεν ήταν τραυματίας.

Καφές: Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό, να έχει κάποιος ενοχλήσεις και να συνεχίζει; Επιμένω ότι ζήτησα αλλαγή για τραυματισμό. Στο σημείο που βγήκα έκανα μια ενέργεια και ένιωσα ακόμη μια ενόχληση.

Πρόεδρος: Γιατί δεν σας έβγαλε εσάς πρώτα.

Καφές: Θα προσπαθούσα λίγο ακόμα.

Εισαγγελέας: Σας είπαν κύριε Καλαϊτζίδη ότι δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε σε κάτι τέτοιο; Μπορείτε να προσδιορίσετε τι σημαίνει, «δεν μπορώ να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο;»

Καλαϊτζίδης: Σημαίνει, σε μια αλλοίωση αποτελέσματος, σε ένα προαποφασισμένο αποτέλεσμα…

Καφές: Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί είχα ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Γεωργέας: Εγώ δεν άκουσα αυτή τη συζήτηση.

Εισαγγελέας: Ή το ένα συμβαίνει ή το άλλο, μην κοροϊδευόμαστε. Εδώ τα πράγματα είναι μετρημένα. Ο Γεωργέας σας λέει ότι γνωρίζατε ότι είχατε καταλάβει τι έγινε. Κύριε Γεωργέα αυτό δεν είπατε;

Γεωργέας: Ναι, αφού ήταν στα αποδυτήρια.

Καφές: Ήμουν μέσα στο μασάζ. Δεν αντιλήφθηκα τι έγινε.

Γεωργέας: Δεν άκουσα τον Καφέ να λέει στον προπονητή ότι έχει ενοχλήσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter