Δίκη Τραμπ: Πιθανή η αθώωσή του ακόμα και αύριο

Δίκη Τραμπ: Πιθανή η αθώωσή του ακόμα και αύριο

Μία προσπάθεια των Δημοκρατικών να πιέσουν τους Ρεπουμπλικάνους για να δεχτούν μάρτυρες στην δίκη για την καθαίρεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που διεξάγεται στην Γερουσία φέρεται να απέτυχε χθες.

Έτσι, είναι πιθανό ο Αμερικανός πρόεδρος να αθωωθεί ακόμη και αύριο.

Καθώς οι γερουσιαστές πέρασαν την χθεσινή ημέρα κάνοντας ερωτήσεις τόσο στη νομική ομάδα του Τραμπ, όσο και στους Δημοκρατικούς στο πλαίσιο της δίκης, ο Λευκός Οίκος εναντιώθηκε στην προγραμματισμένη έκδοση ενός βιβλίου του πρώην Συμβούλου Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον.

Ο Μπόλτον φέρεται να έχει αναδείξει τον πρόεδρο Τραμπ ως τον άνθρωπο που είχε τον κεντρικό ρόλο στην άσκηση πιέσεων στην Ουκρανία για την διεξαγωγή έρευνας σε βάρος του πρώην αντιπροέδρου και διεκδικητή του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν.

Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Τζον Μπαράσο, που είναι ο τρίτος στην ιεραρχία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Γερουσία δήλωσε πως είναι πιθανό η δίκη να τερματιστεί αύριο, χωρίς οι Δημοκρατικοί να έχουν επιτύχει τον στόχο τους για την κατάθεση μαρτύρων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter