Δίκη των «28»: «Δεν θυμάμαι, δεν θυμάμαι», ο Αλαφούζος έπαθε… αμνησία

Δίκη των «28»: «Δεν θυμάμαι, δεν θυμάμαι», ο Αλαφούζος έπαθε… αμνησία

«Αμνησία» έπαθε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος υποστήριξε στη κατάθεσή του ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη των «28», πως… δεν θυμάται σχεδόν τίποτα απ’ όσα είχε ο ίδιος καταγγέλλει κατά καιρούς στον ανακριτή και στην UEFA για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο Μr Σκάι μίλησε γενικόλογα λέγοντας πως έχει ενδείξεις και υπόνοιες, ενώ στις περισσότερες ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν απαντούσε «δεν θυμάμαι». Κι αυτή η στάση του προκάλεσε την αντίδραση της έδρας με τον εισαγγελέα να του λέει πως «αφού δεν θυμάστε θα σας διαβάζω εγώ τις επίμαχες καταθέσεις σας…».

Δείτε επίσης: Δίκη των «28»: Ο Αλαφούζος έπαθε… αμνησία

Στην εισαγωγή της τρίωρης κατάθεσης του ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε ότι «έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι περιστατικά, όπως ημερομηνίες των αγώνων που είχα αναφερθεί. Ήταν σαφές για πολλά χρόνια, ακόμα και σήμερα, ότι υπήρχαν ομάδες με εύνοια και ο φορέας που ελέγχει το ποδόσφαιρο είναι η ΕΠΟ. Για τον λόγο αυτό εδώ και τρία χρόνια στην ομοσπονδία βρίσκεται η FIFA και η UEFA».

Πρόεδρος: Από πότε γίνονται αυτά;

Αλαφούζος: Από τότε που ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό. Έβλεπα παράλογα πράγματα μέχρι και πριν από ένα χρόνο. Έκανα πολλές καταγγελίες με συγκεκριμένα γεγονότα, διαιτησίες, που τα έβλεπα παράλογα. Δεν έχω δυνατότητα να ερευνήσω νομικά τις υποθέσεις όμως. Και στην ΕΠΟ είχα πάει, και στην UEFA, είχα κάνει καταγγελίες συστηματικά. Ποτέ δεν έγινε τίποτα.

Πρόεδρος: Γιατί δεν έγινε τίποτα;

Αλαφούζος: Έπρεπε οι ελληνικές αρχές να λειτουργήσουν πρώτα και να ψάξουν. Εμείς είχαμε ενδείξεις, όχι αποδείξεις. Υπήρχαν αγώνες που μου έκαναν πάρα πολύ μεγάλη αρνητική εντύπωση.

«Οι διαιτητές που ευνοούσαν τον ΟΣΦΠ γίνονταν διεθνείς»

Για τον περιβόητο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα Αστέρα με Ολυμπιακό, είπε: «Δεν γνωρίζω τον Γιάχο, μπορεί να τον είχα δει στο γήπεδο. Ήταν ένας από τους διαιτητές που σφύριζαν πολλά παιχνίδια. Οι διαιτητές που ευνοούσαν τον Ολυμπιακό έπαιζαν πολύ συχνά και γίνονταν διεθνείς, ενώ με όποιο διαιτητή είχε παράπονα ο Ολυμπιακός, τον τιμωρούσαν και δεν έπαιζε. Αυτή την εντύπωση έχω. Μία- δύο περιπτώσεις ήταν ακραίες. Θεωρούσα ότι ορισμένες ενέργειες ήταν εσκεμμένες, αλλά σαν μάρτυρας δεν μπορώ να το πω, γιατί δεν έχω αποδείξεις. Εκτός από το ότι είδα κάτι που το θεώρησα υπερβολικό από την τηλεόραση, δεν έχω δυνατότητα να σας πω κάτι άλλο. Αυτή ήταν μια ακρότατη περίπτωση με το πέναλτι του Μανιάτη που δεν δόθηκε. Ηταν πρωτοφανής και γι’ αυτό τη θυμάμαι…

Πρόεδρος: Μου θύμισε το χέρι που είχε κάνει και ο Μαραντόνα, έψαξα τη φάση και την είδα στο βίντεο…

Αλαφούζος: Είμαι σίγουρος ότι κάτι γινόταν στο βασίλειο της Δανιμαρκίας αλλά δεν μπορούσα να το αποδείξω γι’ αυτό έκανα και τις καταγγελίες. Όσοι κάνουν αποκαλύψεις, κινδυνεύουν, διώκονται, ταλαιπωρούνται, χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Εχουν ανακατευθεί οι κυβερνήσεις με τα ποδοσφαιρικά θέματα, εδώ υπάρχει γενικευμένη χρεωκοπία. Υπάρχει μία αρρώστια, είναι βαριά άρρωστο το ποδόσφαιρο μας.

Τα 10 χρόνια πριν από την καθιέρωση Κόκκαλη στον Ολυμπιακό, είχε 4 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, 3 ο Παναθηναϊκός, ενώ τίτλους πήρε ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η Λάρισα. Υπήρχε πλουραλισμός, δηλαδή, μετά από αυτό όμως, οι στατιστικές άλλαξαν τελείως. Αν δείτε την ιστορία μετά από το ’93 και πριν από μερικά χρόνια, υπήρχε μια συγκεκριμένη πορεία.

«Μου προκαλούσαν φόβο»

Στην συνέχεια ο Αλαφούζος υποστήριξε ότι «ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο σημείο να έχει μία σχετική δυσμένεια, ή δεν είχε την μεταχείριση που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Από εκείνη την εποχή το όνομα του Καλογερόπουλου μας προκαλούσε τρόμο στον Παναθηναϊκό. Και του Μάνταλου φόβο.

Σαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, βλέπαμε να μη μας δίνονται φάουλ, πέναλτι. Με τους ξένους διαιτητές έχουμε πιο πολλά πέναλτι απ’ ότι είχε πάρει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι υπήρχε πρόθεση. Αν είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το διαιτητή, σύμφωνα με τον τρόπο που σφυρίζει. Μιλάμε για κραυγαλέες περιπτώσεις. Μία απ’ αυτές είναι η διαιτησία του Σπάθα σε αγώνα με την Ξάνθη. Ήταν μια απίστευτη πρόκληση εις βάρος του Παναθηναϊκού, υπήρχε πρόθεση, δεν μπορώ να εξηγήσω πως αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεφαν περιουσίες. Αν κάποιος κλέψει μια ΠΑΕ, καταστρέφει και την επιχείρηση. Εμείς ξέρετε ως ιδιοκτήτες, πρέπει να πληρώσουμε τα πάντα, αν πτωχεύσει μια ΠΑΕ, πρέπει να πτωχεύσει κι ο ιδιοκτήτης, δεν είναι απλά τα πράγματα. Εγώ δεν είδα τον κύριο Σπάθα να χρηματίζεται, είμαι βέβαιος όμως ότι δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Εκανα την καταγγελία και περίμενα από τις Αρχές να βρουν κάτι.

Για τον αγώνα Βέροια Ολυμπιακός, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είπε: Διάβασα πολλά πράγματα, ούτε τον είδα, ούτε θυμάμαι κάτι. Ο Μάνταλος μου προκαλεί έντονα αρνητικά συναισθήματα, δεν θυμάμαι κάποιον διαιτητή να έχει ευνοήσει τον Παναθηναϊκό. Για τον κ. Κωσταντινέα δεν έχω ιδία αντίληψη για τα όσα είχαν γίνει. Δεν ήταν αρεστός και δεν σφύριζε πολλά ματς. Δεν είχα ποτέ ανακατευτεί στα εσωτερικά του ποδοσφαίρου σε επίπεδο ΕΠΟ. Μου φέρθηκαν με ευγένεια όποτε πήγα στα γραφεία, και ο κ. Σαρρής ήταν ευγενέστατος αλλά δεν είχα ποτέ προσβάσεις και επαφές.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει αδικήσει τον ΠΑΟ σε σημείο απίστευτο. Ο Γραμμένος είχε και έχει απ’ ότι ξέρω καλό όνομα, πολύ σοβαρός δικηγόρος. Αν είναι σε θέση ο πρόεδρος της ΕΠΟ να ελέγξει αυτό το τέρας που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άλλο θέμα. Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο για Βασάρα. Δεν έχω ιδία αντίληψη ότι είχε κάνει κάτι.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για:

-Τον Χριστόφορο Ζωγράφο και την επίθεση που δέχθηκε: Είχε δεχθεί μια επίθεση, μου είχε κάνει εντύπωση αυτό το επεισόδιο. Δεν είχε διαιτητεύσει αγώνα του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό δεν θυμάμαι. Το να επισκεφτεί κάποιος στο νοσοκομείο έναν τραυματία, θα έχει τους λόγους του. Ο Μαρινάκης μπορούσε να το κάνει για να έχει καλές σχέσεις σε μελλοντικά παιχνίδια. Φήμες και πληροφορίες υπάρχουν πάρα πολλές, αποδείξεις όμως δεν έχω προσωπικά εγώ…

Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Ζωγράφος, αν δεν κάνω λάθος, έγινε αρχιδιαιτητής. Είναι σαν ένας Πρωτοδίκης να γίνει Αρεοπαγίτης.

Όταν πριν από 2-3 χρόνια άλλαξαν οι καταστάσεις στην ΕΠΟ, αποφάσισα να φύγω γιατί είχαμε κάνει αποκαλύψεις, οι αρχές δεν ήταν σε θέση να τις διαλευκάνουν κι εγώ δεν μπορούσα να αντιμετωπίζω τον κάθε άνθρωπο που με αθέμιτα μέσα αποφασίζει να ελέγχει το ποδόσφαιρο.

Φέτος με ξένους διαιτητές και VAR το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός είχε δυσμενή αντιμετώπιση από διαιτησία και όταν ο Ολυμπιακός υπήρχαν ενδείξεις ότι ήταν σε δυσμένεια. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να προσδιορίσω από πού ξεκινάει όμως… Δεν μπορούμε να κάνουμε έρευνα σαν πολίτες και να πούμε ποιος είναι ο δράστης.

Για τον πρώην μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σταμάτη Βελλή: Ήξερα τον τότε ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, ήταν έντιμος άνθρωπος. Δεν εντάχθηκε σε κάποιο στρατόπεδο και παρότι είχε καλή ομάδα, υπέστη απίστευτη ταλαιπωρία, υποβιβάστηκε και εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο.

Για την Ξάνθη: Είναι μία ομάδα που έχει πολλούς δανεικούς, επιτρέπεται αυτό, αλλά επηρεάζει τη σχέση της με την ομάδα που εξαρτάται. Δεν είχα ποτέ στοιχεία ότι ο Ολυμπιακός είχε εξαγοράσει ομάδα. Η Ξάνθη έβλεπα ότι είχε ευνοϊκή μεταχείριση από τον Ολυμπιακό, όπως το έβλεπα εγώ, τώρα η Ξάνθη κατηγορείται ότι εξαγοράστηκε από ΠΑΟΚ. Δεν είχα κανένα στοιχείο ότι είχε εξαγοραστεί άμεσα ή έμμεσα από Ολυμπιακό ή κάποιον άλλο».

«Δεν θυμάστε»

Εισαγγελέας: Στα υπομνήματα κάνετε παρατηρήσεις αλλά τώρα λέτε ότι δεν θυμάστε, ότι είναι μόνο ενδείξεις…

Αλαφούζος: Κάναμε συγκεκριμένες καταγγελίες που θέλαμε να ερευνηθούν. Έχω απογοητευτεί από τη δυνατότητα της ελληνικής πολιτείας να ελέγξει το ποδόσφαιρο.

Εισαγγελέας: Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τότε;

Αλαφούζος: Ναι, τα ίδια πράγματα έχουν συμβεί και εις βάρος Ολυμπιακού από άλλη ομάδα. Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η Πολιτεία αδυνατεί να ελέγξει το ποδόσφαιρο, δεν φταίμε εμείς, οι παράγοντες εννοώ. Εχω απογοητευθεί και από την UEFA. Στο εξωτερικό επιβάλονται πάντως ποινές και με ενδείξεις. Στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα πλημμελής η παρακολούθηση του ποδοσφαίρου.

Αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι τίποτα, αν μου τα θυμίσετε θα σας τα πω. Υπήρχε μια συνολική τεράστια δυσλειτουργία εις βάρος του ποδοσφαίρου. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα είναι ότι δεν κοινοποιούνται οι διαδικασίες βαθμολογήσεις διαιτητών, δεν έχω ιδέα τι βαθμούς τους βάζουν. Είναι μυστικό, ακούγονται φήμες και εκτιμάμε τη βαθμολογία από το μέγεθος της ποινής. Έχω ακούσει για πολλές διαιτησίες με καλές βαθμολογίες αν και οι διαιτησίες ήταν κακές. Ούτε ειδικός, ούτε επαγγελματίας του ποδοσφαίρου είμαι.

Δεν γνωρίζω αν ο Αστέρας Τρίπολης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, δεν ξέρω. Ξέρω ότι ο Μποροβήλος ήταν διαιτητής σε έναν αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Είναι από τους διαιτητές που δεν θα θέλαμε να είχαμε.

Εισαγγελέας: Πως χαρακτηρίζετε τις ενέργειες των κατηγορούμενων, αμελείς;

Αλαφούζος: Κάτι πρέπει να πήγαινε στραβά. Αποδείξεις δεν είχα, ενδείξεις είχα. Ο δόλος ήταν μια από τις πιθανές εξηγήσεις. Δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται μέσα στην ΕΠΟ, υπήρχε αδιαφάνεια. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, νομίζω ότι δεν υπάρχουν. Τώρα αν το κάνει από δόλο ή έλλειψη ικανότητας, δεν μπορώ να σας το απαντήσω. Το 2012 που ξέσπασε το θέμα, προσωπικά δεν ήξερα τι είναι η ΕΠΣ…

Για την κατάθεση Φύσσα για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος, ο Αλαφούζος είπε: Θυμάμαι την περίπτωση. Είχα πάει να κάνω μια κατάθεση στον ανακριτή και είχα αναφερθεί στα όσα μου είχε πει ο Τάκης Φύσσας. Τίποτα άλλο, μετά πήγε και κατέθεσε για το θέμα ο Φύσσας απευθείας».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε σε ερωτήσεις του δικηγόρου του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Για το ρόστερ της ομάας: Ο Ολυμπιακός είχε συστηματικά τους ακριβότερους παίκτες του πρωταθλήματος που σημαίνει ότι είχε μια ποιότητα.

Για τον Ζωγράφο: Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για κάποιον που τραυματίστηκε από ποδόσφαιρο. Δεν έτυχε να αισθανθώ την ανάγκη να πάω να επισκεφτώ κάποιον.

Για τη διαιτησία Γιάχου στον τελικό Ολυμπιακού – Αστέρα και το πέναλτι που δεν έδωσε στον Αστέρα: Υπάρχουν περιπτώσεις που ένας διαιτητής μπορεί να μην έχει αντιληφθεί κάτι.

«Μετάλλια στην ιστιοπλοΐα»

Ο δικηγόρος του διαιτητή Απόστολου Αμπάρκιολη, Δημήτρης Μπάμπαρης ανέφερε στο δικαστήριο ότι «ο κύριος Αλαφούζος έκανε ιστιοπλοΐα, είναι καλός σε αυτό το άθλημα, αφού έχει πάρει και μετάλλια. Σήμερα εδώ ο συγκεκριμένος μάρτυρας μας λέει ότι δεν έχει αποδείξεις, αλλά πριν από πέντε χρόνια έκανε καταγγελίες… Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου: «Απόδειξη είναι ότι ο Γεραπετρίτης είναι στην UEFA και απειλούμαστε με αποκλεισμό. Απόδειξη είναι ότι υπάρχει βία και δεν μαζεύετε, ότι έχουμε άθλιες διαιτησίες, έχουμε καταθέσει χιλιάδες πράγματα και οι μόνοι που δεν φταίνε είμαστε εμείς. Ο Κανελλόπουλος ήταν αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και κατηγορούμενος στο Koriopolis. Ενδεχομένως και η δικαιοσύνη να ενέχετε για να μην αποκαλύπτονται πράγματα».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη η πρόεδρος της έδρας και είπε: «Μέχρι τώρα ήσασταν επιφυλακτικός και λέγατε ότι είχατε ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Τώρα, έχετε καταγγελτικό χαρακτήρα». Ο μάρτυρας πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ δεν δημιούργησαν αυτή τη δίκη, έκανα συγκεκριμένες καταγγελίες και κάποιες αρχές αποφάσισαν ότι αποφάσισαν…».

Σε ερώτηση από τον συνήγορο του Θανάση Γιάχου, ο Αλαφούζος κατέθεσε: Έχω παράπονα από τον Γιάχο αλλά δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Το παιχνίδι το έβλεπα σαν απλός φίλαθλος και απ’ ότι θυμάμαι και οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν αποχωρήσει πριν τελειώσει ο αγώνας».

Δικηγόρος Γιάχου: Πως ενώ είχατε καταγγείλει 13-14 διαιτητές, οι κατηγορούμενοι είναι μόνο 6;

Αλαφούζος: Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι μεγάλη ή μικρή απόκλιση. Τα στοιχεία είναι αυτά που είναι και θα αποφασίσει το δικαστήριο. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι σίγουρος ότι το είδε το χέρι ο Γιάχος στον τελικό με τον Αστέρα και δεν σφύριξε το πέναλτι…

Κι εγώ και ο Παναθηναϊκός επιλέξαμε τη δημοσιοποίηση γεγονότων στον Σκάι σαν άμυνα στις πάρα πολύ κακές διαιτησίες σε αντίθεση με άλλες ομάδες που έχουν επιλέξει τη βία κατά των διαιτητών. Πίεση για να διαιτητεύσει σωστά και να μην συνεχίζει να διαιτητεύει όπως έκανε εις βάρος του Παναθηναϊκού. Θεωρώ ότι δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη στις ποδοσφαιρικές υποθέσεις, έχω πεποίθηση γι’ αυτό.

Επιπλέον, η παρούσα περίοδος είναι η καλύτερη περίοδος από πλευράς διαιτησίας. Υπάρχουν και ξένοι διαιτητές και καλοί διαιτητές και το VAR. Η φετινή χρονιά καμία σχέση δεν έχει με άλλες περιόδους.

«Προκλητική διαιτησία ο Σπάθας»

Για τον Ηλία Σπάθα και το ματς Ξάνθης ΠΑΟ τη σεζόν 2013-14, ο Αλαφούζος κατέθεσε. «Θυμάμαι ότι σε αυτό το παιχνίδι, είχαμε έναν παίκτη τον Ατζαγκούν που ήταν λεπτοκαμωμένος. Ενας παίκτης της Ξάνθης τον κλώτσησε και τον πέταξε δύο μέτρα ψηλά. Και ο Σπάθας δεν έδειξε ούτε κίτρινη, ούτε φάουλ. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν τόσο προκλητική αυτή η διαιτησία που τη θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι δεν αποδεικνύεται όμως με κάποιο τρόπο.

Δικηγόρος Σπάθα: Ο αγώνας δεν είναι ύποπτος, η ΕΠΟ το λέει.

Αλαφούζος: Η Sportsradar δεν κρίνει τις αποφάσεις του διαιτητή αλλά τον στοιχηματισμό για κάθε αγώνα. Όλα αυτά που είπα ότι μισούσε τον Παναθηναϊκό, ή ότι μπορούσε να είχε παίξει στοίχημα, είναι εικασίες.

Όταν ένας παίκτης κλωτσάει και δεν το διακόπτει ούτε για φάουλ, κατά τη δική μου εκτίμηση δεν λάθος. Και σαν νέος έπαιξα ποδόσφαιρο, και έχω παρακολουθήσει μπάλα και ξέρω τους κανόνες. Δεν είμαι και τυφλός. Βλέπω και καταλαβαίνω πότε ένας διαιτητής αδικεί μία ομάδα.

Στο φάουλ στον Ατζαγκούν σίγουρα τον ενημέρωσαν οι βοηθοί, ήταν μια ακραία εικόνα που ένας παίκτης πετάγεται στον αέρα και δεν διακόπτεται το παιχνίδι. Είχα έννομο συμφέρον να καταγγείλω το περιστατικό, αφού κατά τη δική μου εκτίμηση, ο Παναθηναϊκός υπέστη αδικία. Κάπου ξεχείλισε το ποτήρι γι’ αυτό έκανα τις καταγγελίες. Ήταν η αρχική ένδειξη που είχα για την πρόθεση του διαιτητή να διευθύνει το παιχνίδι προς μία κατεύθυνση. Ο διαιτητής είχε κατεύθυνση να αδικήσει τον Παναθηναϊκό με ακραίο τρόπο και τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει. Είχα υπόνοιες ότι υπήρχε δόλος, πρόθεση. Γι’ αυτό το κατήγγειλα. Δυστυχώς οι αρχές δεν βρήκαν στοιχεία για να δέσουν περισσότερο αυτή την υπόθεση. Δεν έχω στοιχεία για τον Σπάθα που να τον συνδέει με δωροδοκία ή εκβίαση.

Με αυτά που είπα, προφανώς ο Σπάθας δεν ήταν με την αξία του διεθνής διαιτητής. Γι’ αυτό απέτυχε ως αρχιδιαιτητής ο Ντάλας, επειδή είπε ότι η βάση του στους πίνακες ήταν ο Σπάθας και ο Γιάχος.

Ερώτηση Ηλία Σπάθα: Γνωρίζετε αν ο Ατζαγκούν ζήτησε ιατρική βοήθεια.

Αλαφούζος: Όχι δεν θυμάμαι.

Σπάθας: Δεν πήρε πρώτες βοήθειες, δεν τραυματίστηκε;

Αλαφούζος: Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Δεν τραυματίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν έχω βίντεο, ούτε μνήμη, μου είχαν κάνει όμως φοβερή εντύπωση. Είχα αρκετές γνώσεις για να καταλάβω την ακρότητα των αποφάσεων».

Την Παρασκευή θα καταθέσουν οι Κύρος Βασάρας και Τάκης Φύσσας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter