Δίκη ΧΑ: Μικροεπεισόδιο μεταξύ Μάγδας Φύσσα και Αλεξόπουλου (Photos)

Δίκη ΧΑ: Μικροεπεισόδιο μεταξύ Μάγδας Φύσσα και Αλεξόπουλου (Photos)

Μικροένταση σημειώθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών κορυδαλλού όπου απολογούνται οι πρώην βουλευτές της ναζιστικης οργάνωσης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Γιώργος Γερμενής.

Συγκεκριμένα κατά την έξοδο του κατηγορουμένου Αλεξόπουλο από τη δικαστική αίθουσα μετά το τέλος της απολογίας του, περνώντας μπροστά από τη Μάγδα Φύσσα, εκείνη του φώναξε και του πέταξε ένα μπουκάλι νερό.

Σημειώνεται πως κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος πρώην χρυσαυγιτης είπε πως τον ενδιαφέρουν τα ελληνόπουλα γιατί είναι το μέλλον της χώρας και εκείνη τη στιγμή η Μάγδα Φύσσα φώναξε: «το δικό μου γιατί το σκοτώσατε τότε»;

Νωρίτερα κατά την είσοδο του δεύτερου κατηγορουμένου που απολογείται σήμερα, Γ. Γερμενή, σημειώθηκε μικροένταση με μια αστυνομικό η οποία του ζήτησε να περάσει ξανά από τον έλεγχο, αφού περνώντας κάτι χτύπησε στο μηχάνημα. 

Τότε ο πρώην χρυσαυγιτης βουλευτής διαμαρτυρήθηκε με ύβρεις μιλώντας επιθετικά στην αστυνομικό. Όμως, τα πνεύματα ηρέμησαν όταν παρενέβη άλλος αστυνομικός και ο νταής πρώην χρυσαυγιτης συμμορφώθηκε με τις εντολές της αστυνομίας.



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter