Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο συνήγορος του Λαγού, τα θρησκευτικά και το… GNTM

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο συνήγορος του Λαγού, τα θρησκευτικά και το… GNTM

Αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας, κατά την αγόρευσή του επί των ποινών ο συνήγορος υπεράσπισης του Ι. Λαγού, Ρουσόπουλος, μην έχοντας κάτι άλλο να πει αποφάσισε να σχολιάσει τα όσα – εξίσου γελοία – είπε η Σοφία Βούλτεψη σχετικά με… αγιοποίηση του Π. Φύσσα.

«Η Βούλτεψη είπε για τον Παύλο Φύσσα ότι πρέπει να αγιοποιηθεί. Να ξέρει ότι δεν γίνονται έτσι οι αγιοποιήσεις και αν γίνει κάτι, δε θα γίνει άγιος αλλά όσιος. Και όταν πάει στα θυρανοίξια του ναού του…», σε αυτό το σημείο ξέσπασαν αποδοκιμασίες από το ακροατήριο, κάτι που οδήγησε τον κ. Ρουσόπουλο να σταματήσει.

Δείχνοντας την παραίτηση του πια όσον αφορά την υπερασπιστική γραμμή για τον εντολέα του, αποφάσισε να εντάξει μέσα στην αγόρευσή του και το… GNTM.

«Αν είναι να κρίνουμε τα μπλουζάκια και τα τατουάζ των κατηγορουμένων, να πάμε στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να υποβαθμίσει τη σημασία των ρούχων κατά τις επιθέσεις που πραγματοποιούσαν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής κατά τα οποία η ενδυμασία ήταν ομοιόμορφη και έχουν αποτελέσει αποδεικτικά στοιχεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter