Δικηγόρος 30χρονου: Ουδεμία σχέση έχει ο εντολέας μου με την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Δικηγόρος 30χρονου: Ουδεμία σχέση έχει ο εντολέας μου με την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Ουδεμία σχέση έχει ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ από το μηχανάκι την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Νέα Σμύρνη, με όσα του καταλογίζουν, δηλώνει ο δικηγόρος του ο Παύλος Σαράκης.

Ο Παύλος Σαράκης επανέλαβε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Open, ότι ο 30χρονος είναι θύμα κακόβουλής καταγγελίας από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος και πως την ώρα των επεισοδίων δε βρισκόταν καν στην Νέα Σμύρνη. 

Έκανε λόγο για σοβαρά σφάλματα της ΕΛ.ΑΣ αφού όπως είπε ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ούτε καν ταυτοποίηση των στοιχείων του από την ΕΛ.ΑΣ.

«Ο πελάτης μου εργαζόταν κανονικά στην εργασία του και μετά είχε βρεθεί με έτερα άτομα του περιβάλλοντός του στην δυτική Αττική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

«Δηλαδή δεν έχει ταυτοποίηση;» ρώτησε απορημένος ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος για να λάβει την απάντηση από τον κ. Σαράκη «Όχι βέβαια, η μόνη ταυτοποίηση έχει γίνει από τον κουνιάδο του» υπογραμμίζοντας πως στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον 30χρονο δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. 

«Μιλάμε για ένα σοβαρό σφάλμα της ΕΛ.ΑΣ που έχει οδηγήσει έναν πολίτη στο να απολογείται για κακουργηματικές πράξεις με τέτοια επιπολαιότητα και ανευθυνότητα» πρόσθεσε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του 30χρονου εξέδωσε και ανακοίνωση χθες Πέμπτη στην οποία εξηγεί ότι δεν προκύπτει από πουθενά εμπλοκή του 30χρονου συλληφθέντα στα επεισόδια και συγκεκριμένα, πως ήταν εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι και άρχισε να τον χτυπάει. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter