Δικηγόρος 33χρονης: Ζητά να διωχθούν ποινικά όσοι του στέλνουν υβριστικά μηνύματα

Δικηγόρος 33χρονης: Ζητά να διωχθούν ποινικά όσοι του στέλνουν υβριστικά μηνύματα

Με μηνυτήρια αναφορά για τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλεί ο συνήγορος της 33χρονης που άρπαξε τη 10χρονη μαθήτρια από την Τούμπα.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας δέχτηκε έντονες επικρίσεις για ανάρτηση που έκανε σχετικά με ένα δώρο που αγόρασε για το 10χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να κάνει δώρο μια τσάντα στη 10χρονη κάνοντας λόγο για μια “ευγενική, ανθρώπινη χειρονομία”. Ωστόσο, οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές και πολλές από τις τοποθετήσεις το κόσμου, υβριστικές στο πρόσωπό του. Ο ίδιος, λοιπόν, δηλώνει ότι θα ζητήσει να διωχθούν ποινικά όσοι στρέφονται εναντίον του με τρόπο απρεπή.

“Την Δευτέρα 29/6 θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με πλήρη στοιχεία για όσα υβριστικά προσβλητικά μειωτικά της τιμής και υπόληψης μου σχόλια εγράφησαν στο προφίλ μου στην.εφαρμογή facebook που θα κοινοποιηθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικου Εγκλήματος ,ώστε να παρέμβει ,ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης για τις σε βάρος μου τελεσθείσες άδικες πράξεις αλλά και την λήψη μέτρων.

Όσοι σχολιάζοντας με ονειδιστικές βαρύτατες φράσεις και χαρακτηρισμούς. την άσκηση του υπερασπιστικου καθήκοντος μου στην υπόθεση της 33χρονης ΕΜ τέλεσαν απρόκλητα υπαίτια και αξιόποινα τα αδικήματα της εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου θα διωχθούν ποινικά.

Θα υποστούν τις συνέπειες του Νόμου” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter