Δικηγόρος Μάνου Παπαγιάννη: Δεν χειροδίκησε ποτέ εναντίον της Σοφίας Παυλίδου

Δικηγόρος Μάνου Παπαγιάννη: Δεν χειροδίκησε ποτέ εναντίον της Σοφίας Παυλίδου

Την εκδοχή του Μάνου Παπαγιάννη για τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου, σύμφωνα με τις οποίες την ξυλοκόπησε στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο, έδωσε η δικηγόρος του ηθοποιού.

Μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι δεν χειροδίκησε ποτέ εναντίον της και ότι υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις.

«Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κυρία Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν», τόνισε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter