Δικηγόρος ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ο Δώνης δεν έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή

Δικηγόρος ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ο Δώνης δεν έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή

«Ο κ. Δώνης δεν απώθησε τον 4ο διαιτητή απλά τον ακούμπησε» ανέφερε στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αλκης Παπαντωνίου για το σπρώξιμο του Γιώργου Δώνη στον διαιτητή Κουτσιαύτη στο φινάλε του ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά, ο Άλκης Παπαντωνίου ανέφερε χαρακτη4ριστικά στο πειθαρχικό όργανο της Super League ανέφερε:

«Υπάρχουν φέτος κατά κοινή ομολογία πολλά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μη ισότιμης μεταχείρισης. Υπάρχουν πολλά σφάλματα, που έχουν στοιχίσει. Όταν έγινε η φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Δώνης πήγε να διαμαρτυρηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή. Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε. Εσφαλμένα. Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε με την αποβολή του. Είναι ανθρώπινη όμως η αντίδρασή του. Τον ακούμπησε στο χέρι μεταφέροντας τα παράπονά του. Αγανάκτησε βλέποντας ότι για μια ακόμη φορά έγιναν τα ίδια».

Πρόσθεσε τέλος: «Έχουμε μια στιγμιαία πράξη. Δεν τον απώθησε. Δεν έχουμε ύβρεις, δεν έχουμε βιαιοπραγία. Και έχουμε άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει. Είναι άνθρωπος και ο ίδιος. Έχει υπομείνει τόσα. Και στιγμιαία είχε μια λάθος αντίδραση. Υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση. Αν υπάρξει απώθηση , να τιμωρηθούμε με το ελάχιστο. Ο προπονητής χρειάζεται να είναι δίπλα στην ομάδα. Έχει ήδη τιμωρηθεί, αφού δεν θα είναι στον πάγκο με την ΑΕΚ μετά την αποβολή του».

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter