Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δίκαιη απόφαση, αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω» – Τι δήλωσαν οι γονείς του 19χρονου (Video)

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δίκαιη απόφαση, αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω» – Τι δήλωσαν οι γονείς του 19χρονου (Video)

«Μεγάλη δικαίωση για την οικογένειά μας, αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω», δήλωσε η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, Μελίνα Κακουλίδου, μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης που καταδίκασε με ισόβια 7 από τους 12 κατηγορούμενους και επέβαλε πολυετείς καθείρξεις στους υπόλοιπους πέντε.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Άλκη Καμπανού: Ισόβια για 7 καταδικασθέντες, πολυετείς καθείρξεις για τους άλλους 5

Από την πλευρά του ο πατέρας του 19χρονου, Αριστείδης Καμπανός, αφού ευχαρίστησε τον απλό κόσμο που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του στον μαραθώνιο δικαστικό αγώνα, τόνισε ότι με την απόφαση του δικαστηρίου επήλθε δικαιοσύνη.

«Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του ‘Άλκη. Επιθυμούσαμε δικαιοσύνη. Υπήρξε έγκλημα και υπήρχε τιμωρία. Η ποινή δεν είναι εξοντωτική, ήταν μέσα στα πλαίσια του ειδεχθούς εγκλήματος σε βάρος του παιδιού μου. Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο δικαστήριο, κυρίως κατά τη διάρκεια των καταθέσεων των ιατροδικαστών και προσπαθούσα να συγκρατήσω την ψυχραιμία και την ηρεμία μου. Καταφέραμε και αντέξαμε και νομίζω ότι επήλθε δικαίωση με την απόφαση του δικαστηρίου», επεσήμανε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο Γιάννης Πουλτσίδης, εκ των συνηγόρων της οικογένειας του ‘Αλκη και των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην Χαριλάου, μίλησε για «δίκαιη απόφαση». «Η Δικαιοσύνη είναι ακέραια και επέβαλε την δίκαιη ποινή», επισήμανε ο ίδιος σε δήλωση του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter