Δίκη Φιλιππίδη: Ανατροπή με τη μάρτυρα πρώην συνεργάτη του κατηγορούμενου – Ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση

Δίκη Φιλιππίδη: Ανατροπή με τη μάρτυρα πρώην συνεργάτη του κατηγορούμενου – Ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση

Ανατροπή υπήρξε σήμερα κατά τη διάρκεια της δίκης του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, με τη μάρτυρα πρώην συνεργάτη του ηθοποιού. Η πλευρά της υποστήριξης κατηγορίας ανέφερε ότι η μάρτυρας έχει υποστεί παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2005 και ζήτησε να κληθούν μάρτυρες συνάδελφοι της. Συγκεκριμένα ζητήθηκε να κληθούν ακόμη έξι μάρτυρες από το Δικαστήριο οι οποίοι κατά το συνήγορο μιας εκ των καταγγελλουσών, Αλέξανδρο Μίντζια θα καταθέσουν ότι είχε πραγματοποιηθεί σεξουαλική επίθεση από τον κατηγορούμενο. Με τη μάρτυρα πάντως να αρνείται κάτι τέτοιο και να λέει στο Δικαστήριο ότι «δεν το επιβεβαιώνει».

Δείτε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Ματίκα και Σχίζα – «Άφαντη» η Μακρυπούλια

Υποστήριξη κατηγορίας: Υπάρχει κάποιο περιστατικό με τον κατηγορούμενο το Νοέμβριο του 2005 για το οποίο γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι σας στο περιοδικό που εργαζόσασταν τότε;

Μάρτυρας (συνεργάτιδα του κατηγορούμενου ηθοποιού): Δεν θυμάμαι.

Υποστήριξη κατηγορίας: Θυμάστε περιστατικό που έχετε γυρίσει στο γραφείο και έχετε περιγράψει επίθεση που έχετε δεχτεί;

Μάρτυρας: Όχι ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό.

Στο σημείο αυτό, ο συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας Αλέξανδρος Μιντζιας ζήτησε από το δικαστήριο να κληθούν έξι νέοι μάρτυρες. Σύμφωνα με το συνήγορο οι μάρτυρες αυτοί θα καταθέσουν ότι έγινε σεξουαλική επίθεση από τον κατηγορούμενο.

«Δεν επιβεβαιώνω αυτό που λένε» απάντησε η μάρτυρας.

Συνεχίζοντας η μάρτυρας συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη, επανέλαβε ότι απολύθηκε από την εκπομπή «Στούντιο 4», επειδή, όπως της είπαν, οι ηθοποιοί δεν ήθελαν να έρθουν στην εκπομπή επειδή η ίδια είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη.

Νωρίτερα με την έναρξη της δίκης, η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι μια ένορκος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει κάνει αίτημα να απαλλαγεί από τα καθήκοντα της. Στο δικαστήριο αναγνώστηκε και σχετικό έγγραφο που προσκομίστηκε και το οποίο ανέφερε ότι είναι σημαντική η παρουσία της εν λόγω υπαλλήλου για την κατασκευή πολεμικού υλικού ιδιαίτερα κρίσιμου στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και Έβρου. Το αίτημα για αντικατάσταση έγινε δεκτό από το δικαστήριο και η συγκεκριμένη ένορκος αντικαταστάθηκε από έναν αναπληρωματικό εκ των δυο που είχαν κληρωθεί σε αυτή τη θέση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter