Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στο δικαστήριο – «Η αγάπη για το θέατρο τον έκανε νευρικό», κατέθεσε συνεργάτιδα του ηθοποιού

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στο δικαστήριο – «Η αγάπη για το θέατρο τον έκανε νευρικό», κατέθεσε συνεργάτιδα του ηθοποιού

Δημοσιογράφος και πρώην στενή συνεργάτιδα του κατηγορουμένου για έναν βιασμό κ δυο απόπειρες βιασμού Πέτρου Φιλιππίδη, βρέθηκε στο βήμα του μάρτυρα και με την κατάθεση της συνεχίστηκε η δίκη του ηθοποιού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η μάρτυρας ανάμεσα σε λυγμούς έκανε λόγο για προβλήματα στην επαγγελματική της ζωή εξαιτίας της κατάθεσης της στο συγκεκριμένο δικαστήριο. «Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια γιατί ένα χρόνο πριν ακριβώς σαν σήμερα με απέλυσαν από τη δουλειά μου ακριβώς επειδή σήμερα θα βρισκόμουν εδώ. «Απολύεσαι γιατί θα καταθέσεις υπέρ Φιλιππίδη» μου είπαν από το «στούντιο 4» που εργαζόμουν. Ήρθε η Τζένη Διαγούπη η ηθοποιός και είπε “τι την θέλετε αυτή εδώ”. Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα έρχονταν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν».

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Νέους μάρτυρες καλεί για καταθέσεις η εισαγγελέας

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε σήμερα με την έδρα να διακόπτει αρκετές φορές προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά κύριο λόγο οι εντάσεις προκλήθηκαν όταν η πλευρά της Πολιτικής Αγωγής προσπαθούσε με ερωτήσεις της να διακριβώσει αν υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα στον κατηγορούμενο και τη μάρτυρα με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση από την υπεράσπιση η οποία μάλιστα έκανε λόγο και για σεξιστική στάση απέναντι στην μάρτυρα.

«Το ρωτώ γιατί η ίδια στην κατάθεση της στην ανάκριση είπε για όλες τις άλλες γυναίκες ότι του την έπεφταν» είπε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Μίντζιας, με την υπεράσπιση δια της Κ. Πακιρτζίδου, να κάνει λόγο για φθηνή ερώτηση.

«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός» είπε η μάρτυρας και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φίλιππίδη: «Και άλλοι ηθοποιοί έχουν υποστεί πολύ άσχημα πράγματα» λέει ο Μπιμπιλας – «Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι»

«Ο κ. Φιλιππίδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε “θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί;”. Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους».

Υπεράσπιση: Είχατε φιλοξενηθεί στο σπίτι του;

Μάρτυρας: Ναι. Μια φορά φιλοξενήθηκα. Έκανε ανακαίνιση στο δικό μου. Η σχέση μας ξεκίνησε επαγγελματική και εξελίχθηκε σε φιλική και οικογενειακή.

Υπεράσπιση: Γνωρίζατε για τις εξωσυζυγικές σχέση Φιλιππίδη όταν καταθέσατε στην ανάκριση ή ήταν ψέματα;

Μάρτυρας: Γνώριζα, όπως και για πολλούς άλλους. Αλλά δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο

Φιλιππίδης: Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter