Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν ξέρουν, δεν είδαν» Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Σχίζα

Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν ξέρουν, δεν είδαν» Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Σχίζα

Απορρίφθηκε από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου το αίτημα για ανάκληση της απόφασης του δικαστηρίου με την οποία αντικαταστάθηκε μια ένορκος από αναπληρωματικό, υιοθετώντας την πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Ζήτημα απόλυτης ακυρότητας θέτει καταγγέλλουσα – «Ανεπίτρεπτο να παρεμβαίνει το υπουργείο»

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία σημείωσε:

«Δεν γνωρίζω την καταγγέλλουσα. Γνωρίζω τη μητέρα της. Δε θυμάμαι ούτε το κορίτσι, ούτε να της είπα κάτι. Δεν θυμάμαι το 2008 να την συνάντησα στις τουαλέτες. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Έξι ξεκινήσαμε, έξι τελειώσαμε. Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα δεν το ξέρω. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω συναντήσει κορίτσι στην τουαλέτα και να έχω πει αυτά. Ζήτω συγγνώμη αλλά δε θυμάμαι κάτι τέτοιο».

Εισαγγελέας: Επιτρεπόταν στις πρόβες να έρχονται τρίτοι και να βλέπουν την παράσταση;
Μάρτυρας: Γενικά απαγορευτεί αλλά εξαρτάται από το σκηνοθέτη.
Εισαγγελέας: Στη συγκεκριμένη παράσταση γινόταν;
Μάρτυρας: Όχι.
Εισαγγελέας: Αν ερχόταν κάποιος θα το παρατηρούσατε;
Μάρτυρας: Φαντάζομαι ότι ίσως ρωτούσα.

«Πολλές φορές υπάρχουν ονόματα ρόλων που αναφέρονται στην παράσταση χωρίς να εμφανίζονται ποτέ. Στη δίκη μας παράσταση δεν υπήρξε τέτοιος ρόλος. Αν πρέπει να ακουστεί μια φωνή συνήθως το κάνει κάποιος από εμάς, δεν παίρναμε έξτρα ηθοποιό. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στις παραστάσεις που έχω δουλέψει εγώ», σημείωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η Ράνια Σχίζα, η οποία ανέφερε τα εξής στην κατάθεση της:

«Δεν έχω καθόλου εικόνα της κοπέλας. Ούτε τη μητέρα της γνωρίζω. Όταν κάνουμε πρόβα, είμαστε εντελώς πάνω στη σκηνή. Όπως και στην παράσταση. Αν ήρθε κάποιος δεν το θυμάμαι. Δεν έχω καθόλου εικόνα και της καταγγέλλουσας. Σίγουρα δεν θυμάμαι να υπήρξε ενόχληση, δεν είχαμε τέτοια».

«Δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά. Από την αρχή έξι άτομα ήμασταν. Παρουσία μου δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση για έξτρα ρόλο. Η συνεργασία μας με τον Φιλιππίδη υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά. Τον διακατέχει τελειομανία, μπορώ να το πω και μανία» ανέφερε κατά τη δική του κατάθεση ο Τάσος Χαλκιάς.

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter