Δίκη Φιλιππίδη – Συγκλονιστική μαρτυρία: «Μου είπε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι»

Δίκη Φιλιππίδη – Συγκλονιστική μαρτυρία: «Μου είπε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται με την κατάθεση μαρτύρων, και τον κατηγορούμενο να βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα.

Κατά την άφιξη του κατηγορούμενου στο δικαστικό Μέγαρο, δέχτηκε φραστική επίθεση από ένα πολίτη, ο όποιος του απευθύνθηκε λέγοντας: «Αυτό που έκανες στη γυναίκα μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς». Ο Π.Φιλιππίδης ωστόσο δεν αντέδρασε και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Φραστική επίθεση στον Πέτρο Φιλιππίδη έξω από το δικαστήριο: «Αληταρά, μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς»

Στο βήμα βρέθηκε ο πρώην σύντροφος της δεύτερης καταγγέλουσας, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεσή του βρισκόταν σε σχέση μαζί της το 2010, κατά το χρονικό διάστημα δηλαδή της φερόμενης ως απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα, η πρώην σύντροφός του έφερε μώλωπες στα πόδια της, τους οποίους δικαιολόγησε ως αποτέλεσμα χτυπήματος με συνέπεια να μην δώσει σημασία.

«Μετά το συμβάν δεν είχαμε πλέον ερωτικές επαφές. Μετά από συζητήσεις, μου ανέφερε ότι δεν με βλέπει πλέον έτσι. Χωρίσαμε αλλά κρατούσαμε επαφές τηλεφωνικώς», υπογράμμισε ο  μάρτυρας.

«Δυο χρόνια μετά έμαθα για το συμβάν. Μου είπε ότι ο Φιλιππίδης αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι του και ότι είχε ανέβει πάνω της προκειμένου να την ακινητοποιήσει. Μου περιέγραψε ότι την στρίμωξε και ανέβηκε πάνω της και της κατέβασε το εσώρουχο και το παντελόνι. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει έπεσε πάνω σε ένα τραπεζάκι και χτύπησε», συμπλήρωσε κατά την κατάθεσή του.

Όταν η υπεράσπιση παρέθεσε ερωτήσεις σχετικά με τον λόγο που δεν έγινε καταγγελία του συμβάντος ο μάρτυρας υπογράμμισε πως ενώ είχε προτείνει στο φερόμενο ως θύμα να απευθυνθεί στις Αρχές, η γυναίκα ήταν φοβισμένη και το ανέβαλλε.

Μ.Δημητρακόπουλος: Το 2012 της προτείνατε να πάει σε εισαγγελέα;

Μάρτυρας: Τη ρώτησα γιατί δεν το κατήγγειλε και της είπα να παει έστω και τότε να το καταγγείλει. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να το κάνει γιατί φοβάται ότι θα έχει πολλά εμπόδια.

Μ.Δημητρακοπουλος: Τι φοβόταν; Έχουμε δημοκρατία και δικαστήρια. Αυτή είναι η μόνιμη επωδός που λένε όλες και ξαφνικά όλοι οι φόβοι έφυγαν με τη Μπεκατωρου το 2021;

Μάρτυρας: Αν ρωτάτε εμένα, κατανοώ το φόβο που είχε. Εγώ όντας έξω από το χορό, θα πήγαινα να το καταγγείλω. Αλλά δεν είμαι η καταγγελλουσα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα, στο άκουσα της περιγραφής των συμβάντων από την καταγγέλουσα, «έπεσε από τα σύννεφα».

«Ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ κάτι τέτοιο. Η πρώην σύντροφος μου, μόλις επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεργασία με τον Φιλιππίδη, ήταν ενθουσιασμένη, γνωρίζοντας ότι είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος στο χώρο και θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία, θα ήταν ένα πολύ καλό στοιχείο για το βιογραφικό της», ανέφερε συγκεκριμένα ο μάρτυρας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter