Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε στη συμπληρωματική απολογία του ο ηθοποιός – Εκνευρισμός στην αίθουσα

Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε στη συμπληρωματική απολογία του ο ηθοποιός – Εκνευρισμός στην αίθουσα

Ένταση και εκνευρισμός επικράτησε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην οποία διεξάγεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Νωρίτερα, η πλευρά του ηθοποιού ζήτησε συμπληρωματική απολογία προκειμένου να προσκομίσει κάποια έγγραφα.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Ο ηθοποιός ζήτησε συμπληρωματική απολογία – Διεκόπη προσωρινά η δίκη

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, τα έγγραφα «αποδεικνύουν ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας, συνήγορος της πρώτης και τρίτης καταγγέλλουσας, έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί την τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο». Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, τόνισε πως «σκοπός της εταιρίας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών.

«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» τόνισε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μιντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός είναι ο κατηγορούμενος, αυτός ήταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επί 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη», σημείωσε η δικηγόρος των καταγγελλουσών.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππίδη και της συνηγόρου του, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν. Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter