Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ένταση έξω από το δικαστήριο – Παρόντες όλοι οι κατηγορούμενοι

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού:  Ένταση έξω από το δικαστήριο – Παρόντες όλοι οι κατηγορούμενοι

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με την έδρα να διακόπτει για τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ανακοινώνοντας επιπλέον 23 δικασίμους από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο.

Παρόντες ήταν όλοι οι μάρτυρες, οι φίλοι του Άλκη και η οικογένεια του. Η υπόθεση ξεκίνησε με την εισαγγελέα της έδρας να αναφέρει ότι οφείλουν όλοι να δείξουν σεβασμό στις υποθέσεις που ολοκληρώνονται αλλά να δείξουν και ανοχή σε αυτές που δεν έχουν ξεκινήσει, καταλήγοντας ότι προέχει αυτή η δίκη.

Αξιοσημείωτη στιγμή μέσα στην αίθουσα ήταν όταν προσήλθαν οι κατηγορούμενοι και οι αστυνομικοί σχημάτισαν κλοιό γύρω τους. Τότε, η μητέρα του Άλκη τους ζήτησε να ανοίξουν σε ένα σημείο προκειμένου να μπορεί να αντικρίζει στα μάτια τους κατηγορούμενους, με τους αστυνομικούς να ανοίγουν τον κλοιό.

Η δίκη αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Δικαστικό Μέγαρο για τους επόμενους μήνες με τουλάχιστον δυο, ακόμη και τρεις δικασίμους την εβδομάδα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο υπήρχε συγκέντρωση οπαδών του Άρη που φώναζαν συνθήματα εναντίον του ΠΑΟΚ της αστυνομίας, αλλά και με αναφορές στον Άλκη. Για λίγα λεπτά υπήρξε μικρή ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και της αστυνομίας, η οποία εκτονώθηκε.

Χαρακτηριστική και επαναλαμβανόμενη ατάκα των συγκεντρωμένων ήταν το: «καταστρέψατε την πόλη» με παράλληλες αναφορές στη σχέση αστυνομίας και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απευθυνόμενοι με ένταση προς τους αστυνομικούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter