Δίκη για τροχαίο Παντελίδη – Συγκλονίζει η μητέρα της Αρναούτη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο»

Δίκη για τροχαίο Παντελίδη – Συγκλονίζει η μητέρα της Αρναούτη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο»
Instagram.com/mina_arnaouti

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου», κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών όπου και ξεκίνησε η η συζήτηση για τις αγωγές που υποβληθεί για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Π. Παντελίδη. Στην αίθουσα βρίσκεται και ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος.

Όπως σημείωσε η μάρτυρας στην αρχή η κόρη της δεν είχε ενημέρωση για το τι γίνεται ωστόσο, «μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τί γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα» περιέγραψε προσθέτοντας ότι η κόρη της νοσηλεύθηκε για 8 μήνες συνολικά.

Σχετικά με το πρωινό του δυστυχήματος η μητέρα της Μ. Αρναούτη μίλησε για όσα της είχε μεταφέρει η κόρη της:

«Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα κι η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε, τονίζοντας ότι αν είχε καταλάβει ότι ο Π. Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.

«Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter