Δίκη Ηλιούπολη: Κεκλεισμένων των θυρών σε φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε η κατάθεση της 19χρονης

Δίκη Ηλιούπολη: Κεκλεισμένων των θυρών σε φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε η κατάθεση της 19χρονης

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας και κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε τον 40χρονο επίορκο αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο ότι τη βίαζε και την εξέδιδε κρατώντας τη φυλακισμένη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Η διαδικασία ξεκίνησε σε εξαιρετικά φορτισμένο κλίμα αφού η 19χρονη παθούσα ξέσπασε αρκετές φορές σε λυγμούς μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Κατά την έναρξη της δίκης η συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων Αντωνία Λεγάκη ζήτησε από το δικαστήριο να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρχει οπτική επαφή της 19χρονης με τους κατηγορουμένους, έτσι ώστε η διαδικασία να μην οδηγήσει στον επανατραυματισμό της.

Μάλιστα η συνήγορος τόνισε ότι για τον ίδιο λόγο δεν πρέπει να επιδειχθεί στην 19χρονη κανενός είδους οπτικοακουστικό υλικό.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε ο Δημήτρης Μπουγιούκος, ο ποίος εκτός από τα όσα έκανε στη 19χρονη παραπέμπεται και για την υπόθεση ακόμα μιας γυναίκας, μιας 25χρονης η οποία κατήγγειλε ότι βίωνε ακριβώς ό,τι και η 19χρονη στα χέρια του κατηγορούμενου από το 2017.

Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε και ο πατέρας της 19χρονης που κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος που έδωσε το παρών είναι ο πρώην σύντροφός της πρώτης καταγγέλλουσας,που κατηγορείται ότι την εξέδιδε όσο ήταν ανήλικη.

Τέλος στο δικαστήριο ήταν και ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Όσον αφορά τον πέμπτο κατηγορούμενο, έναν φίλο και συνεργάτη του αστυνομικού, που κατηγορείται για συνέργεια (άμεση συνδρομή σε εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα), εκείνος δεν εμφανίστηκε.

Στα δικαστήρια της οδού Δέγλερη βρέθηκε και ο Δημήτρης Σειρηνάκης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στη δικογραφία και αναμένεται να καταθέσει.

Από νωρίς το πρωί, πλήθος αλληλέγγυων είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της οδού Δέγλερη προς συμπαράσταση των θυμάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter