Δίκη Πισπιρίγκου: «Αιφνίδιος» ο θάνατος της Μαλένας – «Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πώς πέθανε το παιδί», λέει η νοσηλεύτρια

Δίκη Πισπιρίγκου: «Αιφνίδιος» ο θάνατος της Μαλένας – «Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πώς πέθανε το παιδί», λέει η νοσηλεύτρια

Συνεχίστηκε η δίκη της 35χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις ανθρωποκτονίες των δυο μικροτέρων κοριτσιών της.

Μετά την παιδίατρο, Μαρία Νικήτα, και η νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της Μαλένας ήταν αιφνίδιος, «Προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε πώς πέθανε αυτό το παιδί, κανείς δεν μπορούσε να το καταλάβει και να το πιστέψει» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: Τις τελευταίες στιγμές της Μαλένας περιέγραψε παιδίατρος – «Ήταν υγιής, έπαθα σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο »

Συγκεκριμένα, η νοσηλεύτρια η οποία ήταν παρούσα στο θάνατο της Μαλένας, κατέθεσε πως, κανείς δεν περίμενε η ιατροδικαστική έκθεση να καταλήξει σε ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου, αφού δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα κλινικά συμπτώματα. «Τη Μαλένα με το ζόρι τη βγάλανε από τον παιδότοπο για να την εξετάσουν οι γιατροί. Έπαιζε το παιδάκι. Οι γιατροί έλεγαν αποκλείεται» σχολίασε.

Η νοσηλεύτρια περιέγραψε όσα έγιναν από τη στιγμή που τους ενημέρωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι η κόρη της δεν αναπνέει. Αναφορικά με τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο του το κορίτσι, η μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενο να προέκυψαν από τη διασωλήνωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κατάθεση της παιδιάτρου,Σμαράγδας Παπαχρηστίδου, η οποία είχε εξετάσει τη Μαλένα στο παρελθόν.

«Μου έκανε εντύπωση πως όταν της εξηγούσα τη διαδικασία των εξετάσεων έμοιαζε να γνωρίζει. Δεν ρωτούσε όπως άλλοι γονείς και όταν της είπα «μήπως σας κουράζω με αυτά που σας λέω» απάντησε αν θυμάμαι καλά «τα ξέρω γιατί τα έχουμε περάσει». Μου είπε στη συνέχεια να μην το πω, ότι έχει περάσει καρκίνο στον μπαμπά».

Όπως σημείωσε, είχε ενημερωθεί από άλλη συνάδελφό της πως η κατηγορούμενη στο ιστορικό που είχε δώσει, είχε προσθέσει διάγνωση καρκίνου χοληδόχου κύστης και πως ήταν νοσηλεύτρια .

Δείτε επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: Κίνητρο για τις δολοφονίες η εμμονή της μαζί μου – Η κατάθεση του Δασκαλάκη

Δίκη Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Έπειτα από 100 συνεδριάσεις

Δίκη Πισπιρίγκου: «Άλλα στην ανακρίτρια και άλλα εδώ», λέει η εισαγγελέας για την κατάθεση της Δήμητρας – Οι αντιφάσεις και τα κλάματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter