Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλητικός ο Λαγός αποκάλεσε τους δικαστές… ανθρωπάκια

Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλητικός ο Λαγός αποκάλεσε τους δικαστές… ανθρωπάκια

Με τις καταθέσεις δυο μαρτύρων για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αλλά και ένταση από την πλευρά του Γιάννη Λαγού, ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την Χρυσή Αυγή.

Δείτε επίσης: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα και ποιος τον μαχαίρωσε» – Τι κατέθεσε αστυνομικός της ΔΙΑΣ

«Ντροπή σας. Ανίκανοι! Βγάλτε και την απόφαση που σας έχουν πει. Είστε ανάξιοι να δικάσετε, είστε ανθρωπάκια. Δειλοί και ανάξιοι.», είπε φωνάζοντας ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιαννης Λαγός ζητώντας περισσότερες δικάσιμους, με την πρόεδρο να ζητάει να τον βγάλουν έξω από την αίθουσα.

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε σήμερα ο αδελφός του ιδιοκτήτη της καφετέριας Κοραλί, στο Κερατσίνι.

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι το βράδυ της δολοφονίας, ο Παύλος Φύσσας με την παρέα του πήγαν στην καφετέρια για να δουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα και πως στην καφετέρια βρισκόταν και ο κατηγορούμενος Ιωάννης Αγγος, ο οποίος καθόταν σε απόσταση περίπου 3 μέτρων από το τραπέζι του μουσικού.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, εντός του μαγαζιού δεν αντιλήφθηκε να έγινε τίποτα. Μετά την λήξη του αγώνα, όπως κατέθεσε, την ώρα που βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια είδε τον Φύσσα,έναν ακόμη άνδρα και μία κοπέλα να βρίσκονται έξω από το μαγαζί και απέναντι τέσσερις φιγούρες.

Σε ερωτήσεις της προέδρου,ο μάρτυρας είπε πως “τα παιδιά ήταν ανήσυχα” και πως “ένα από τα παιδιά μου είπε κάτι για φασίστες στην γειτονιά μας “.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως κατά τη διάρκεια του κλεισίματος του καταστήματος άκουσε “ποδοβολητά, κάποιες μηχανές και αστυνομίες” χωρίς ωστόσο να θυμάται τι άκουσε πρώτα και τι μετά.

Στο ίδιο μήκος κύματος με το αδελφό του κινήθηκε στην κατάθεση του και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας ο οποίος κατέθεσε αμέσως μετά.

«Μέσα στο μαγαζί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Είχε οχλαγωγία και εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Η παρέα του Παύλου καθόταν έξω από την πόρτα του μαγαζιού. Κάποια στιγμή ήρθε και αστυνομία, μηχανάκια ΔΙΑΣ και το θέμα έληξε. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε…Κατάλαβα ότι ήταν κάποια άτομα στη Παύλου Μελά, τα οποία ίσως είχαν αντιδικία με τον συγχωρεμένο» ειπε ο μάρτυρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter