Δίκη Χρυσής Αυγής: Το Facebook μπλόκαρε το Golden Dawn Watch γιατί μετέδωσε τη φράση του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Δίκη Χρυσής Αυγής: Το Facebook μπλόκαρε το Golden Dawn Watch γιατί μετέδωσε τη φράση του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Μία απίστευτη εξέλιξη σημειώθηκε στον απόηχο της δίκης της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη στο Εφετείο καθώς το Παρατηρητήριο της Δίκης της ΧΑ (Golden Dawn Watch), καταγγέλλει ότι του επιβλήθηκε ποινή ενός μήνα στο Facebook.

Η πλατφόρμα τιμώρησε το Golden Dawn Watch καθώς κατά την καταγραφή της συνεδρίασης μετέδωσε τη φράση του Κωνσταντίνου Πλεύρη, συνηγόρου υπεράσπισης του Γιάννη Λαγού «είμαι ναζί και φασίστας».

Υπογραμμίζεται πως το Παρατηρητήριο έκανε αυτό ακριβώς δουλεύει εδώ και χρόνια: κατέγραψε όσα λέγονται στη δίκη.

Όπως αναφέρει σε νεότερη ανάρτηση το Golden Dawn Watch:

Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι επιβλήθηκε ποινή ενός μηνός από το facebook στο Golden Dawn Watch/Παρατηρητήριο στη Δίκη της Χρυσής Αυγής επειδή μετέδωσε φράση που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, σήμερα 6 Ιουλίου. Επιβλήθηκε δηλαδή ποινή στο Παρατηρητήριο επειδή έκανε αυτό ακριβώς για το οποίο συστήθηκε και λειτουργεί.

🔍 Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε για να δημοσιοποιούνται όλα τα στοιχεία που αφορούν τη δίκη της Χρυσής Αυγής και να έχει κάθε πολίτης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαρκή και αξιόπιστη πληροφόρηση για όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας.

📍Θα αξιοποιήσουμε επίσης όλα τα αναγκαία μέτρα για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την πληροφόρηση αυτή. 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter