Δικηγόροι μητέρας 12χρονης: Παραδέχονται εμβάσματα – sms και μιλούν για «σχέδιο ενοχοποίησης» από τον μαστροπό

Δικηγόροι μητέρας 12χρονης: Παραδέχονται εμβάσματα – sms και μιλούν για «σχέδιο ενοχοποίησης» από τον μαστροπό

Επιβεβαίωσαν την ύπαρξη εμβασμάτων και μηνυμάτων οι δικηγόροι της 12χρονης, Ασπασία Ταρραχοπούλου και Απόστολος Λύτρας, κάνοντας λόγο για σχέδιο του 53χρονου μαστροπού να ενοχοποιήσει την εξίσου κατηγορούμενη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Παραχωρώντας δηλώσεις έξω από τη ΓΑΔΑ, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως η μητέρα της 12χρονης θεωρείται ύποπτη διότι βρέθηκαν μηνύματα που αντάλλαξε με τον κατηγορούμενο, αλλά και για δύο εμβάσματα, τα οποία -σύμφωνα με τον δικηγόρο- προήλθαν επειδή η ανήλικη είχε πάρει τον αριθμό λογαριασμού της μητέρας της και τον έδωσε στον 53χρονο.

«Είχε πάρει το παιδί την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά 20 με 25 ευρώ» είπε και έκανε λόγο για κύκλωμα, προβλέποντας πως θα προκύψουν κι άλλοι κατηγορούμενοι και πως θα καταθέσουν και τα υπόλοιπα ενήλικα παιδιά της οικογένειας.

Από την πλευρά της, η κ. Ταραχοπούλου σημείωσε ότι δεν ανέμενε να καταστεί κατηγορούμενη η μητέρα της 12χρονης, ενώ τόνισε ότι η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες γιατί «δεν ήξερε για τα εμβάσματα». «Προφανώς, είχε σχέδιο για να την ενοχοποιήσει» είπε η δικηγόρος όταν ρωτήθηκε για τα εμβάσματα από τον μαστροπό, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει πότε έγιναν αυτά τα εμβάσματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, τα εμβάσματα έγιναν πριν και μετά την καταγγελία σε βάρος του 53χρονου, δεδομένο που ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter