Δικηγόρος Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Διαπομπεύεται ένα ολόκληρο κίνημα ανθρωπιάς» (Video)

Δικηγόρος Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Διαπομπεύεται ένα ολόκληρο κίνημα ανθρωπιάς» (Video)

«Είναι προφανές ότι διαπομπεύεται, και το κακό δεν είναι ότι διαπομπεύεται ο Πολυχρονόπουλος, το κακό είναι ότι διαπομπεύεται ένα ολόκληρο κίνημα αλληλεγγύης, ένα ολόκληρο κίνημα ανθρωπιάς», δήλωσε στο Open TV ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

«Ξέρετε, ακόμα κι αν μετά από όλη τη διαδικασία δεν αποδειχθεί τίποτα σε βάρος του και παραμείνει αθώος, η λάσπη έχει παραμείνει, ο κόσμος θα είναι δύσπιστος. Μην το κάνουμε αυτό το κακό», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα, υπάρχει μια διάταξη, η οποία είναι ένα καθαρά προληπτικό μέτρο. Για να υπάρχει πόρισμα, απόφαση, παραπομπή ή οτιδήποτε άλλο θα πρέπει αυτός ο άνθρωπος να κληθεί να δώσει τις απόψεις του. Δεν έχει κληθεί ποτέ. Όταν κληθεί θα απαντήσει σε ό,τι πρέπει να απαντήσει».

Παράλληλα, ανέφερε ότι έχουν κατατεθεί όλα για τις ανάγκες του Άλλου Ανθρώπου. «Αυτός ο άνθρωπος μοιράζει 3.000 μερίδες φαγητού πρωί-μεσημέρι κάθε μέρα. Αν κάνουμε έναν απλό πολλαπλασιασμό, μας οδηγεί σε 18 με 20 εκατομμύρια μερίδες φαγητού. Βάλτε όποιο κόστος θέλετε, δείτε τι χρήματα έχουν διακινηθεί, και θα δείτε ότι λείπουν χρήματα, θα έπρεπε να έχει πολύ περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς του. Οι δωρεές πηγαίνουν κανονικά στο φαγητό, απολύτως, μέχρι δεκάρας. Αν αυτήν τη στιγμή στείλετε ένα συνεργείο, ξέρετε πού κοιμάται; Μέσα στην κουζίνα, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Σε μία ώρα θα μαγειρεύει για τον κόσμο. Αυτό πρέπει να αναδείξουμε. Μη χαλάμε τέτοια έργα με ανθρώπους με κουκούλες που βγαίνουν και μιλάνε», υπογράμμισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter